Header Ads

Η Νικόλ Κίντμαν μοιράστηκε με την Κρίστεν Στιούαρτ το μυστικό για τον ρόλο της Λουσίλ Μπολ

REUTERS/Mario Anzuoni

Τόσο η Νικόλ Κίντμαν όσο και η Κρίστεν Στιούαρτ ενσαρκώνουν στις τελευταίες ταινίες τους δύο διάσημες γυναίκες, οπότε κάθε μία χρειάστηκε να βρει τον δρόμο προς τον χαρακτήρα που υποδύεται με τον δικό της τρόπο.

Η Στιούαρτ είπε ότι όταν ετοιμαζόταν να παίξει τη Νταϊάνα στο «Spencer», δυσκολευόταν να ακούσει τη φωνή της πριγκίπισσας στο κεφάλι της.

«Για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν μπορούσα να την ακούσω. Μπόρεσα να υιοθετήσω μία βρετανική προφορά, αλλά είχα την αίσθηση ότι δεν ήταν αυτή (η Νταϊάνα)» εξομολογήθηκε η Στιούαρτ στην Κίντμαν κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τους για το Variety.

«Εμφανίστηκε μέσα μου περίπου μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των γυρισμάτων, οπότε κατάφερα να σχετιστώ μαζί της πλήρως. Έγινε ένα είδος φίλης. Από τους καλύτερους σου φίλους παίρνεις τα καλύτερα. Την τελευταία στιγμή, στάθηκα τυχερή, το είχα, ή τέλος πάντων πήρα ό,τι μπορούσα να πάρω».

Από την άλλη η Κίντμαν βρήκε το κλειδί για να παίξει τη Λουσίλ Μπολ στο «Being The Ricardos» σε ένα ελαφρώς διαφορετικό σημείο, σε ένα πακέτο τσιγάρα.

«Ήταν βαριά καπνίστρια. Εγώ δεν είμαι. Αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό κλειδί για τον ρόλο. Άρχισα να καπνίζω και το έκοψαακριβώς με το τέλος των γυρισμάτων».

Η Κίντμαν παραδέχτηκε ότι η προσπάθεια να μιμηθεί τη φωνή της Μπολ της προκάλεσε έντονο εκνευρισμό.

«Υπάρχει ένας ρυθμός στη Λούσι. Έπρεπε να στραφώ στους ήχους που σιγά σιγά θα έβγαιναν από το στόμα μου, το σώμα μου, τον εγκέφαλό μου, την ψυχή μου. Ξαφνικά (η Λούσι) ήταν εκεί, εμφανίστηκε και μετά έγινε αβίαστα, αλλά η δουλειά που χρειάστηκεμέχρι να γίνει αβίαστα ήταν αναρρίχηση σε βουνό».

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.