Header Ads

Australian Open: Στον τελικό του διπλού προκρίθηκαν οι Κοκκινάκης και Κύργιος

Στον τελικό του διπλού στο Australian Open, προκρίθηκαν οι Ελληνοαυστραλοί Θανάσης Κοκκινάκης και Νίκ Κύργιος, πανηγυρικά, αλλά ο δεύτερος για μία ακόμα φορά δεν κράτησε να νεύρα του.

Οι ομογενείς τενίστες νίκησαν με 2-0 σετ (7-6, 6-4) τον Ισπανό Μαρσέλ Γκρανολέρ και τον Αργεντινό Οράσιο Θεμπάγιος και προκρίθηκαν στον τελικό του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσου τους Αυστραλούς Μάξ Πάρσελ και Ματ Έμπεν.

Όπως φαίνεται και οι δύο διασκεδάζουν την επιτυχία τους. Ο Κοκκινάκης μάλιστα δήλωσε: «Ακούγεται ανόητο, αλλά η νίκη ήταν η δεύτερη προτεραιότητά μας κάθε φορά. Ελπίζουμε να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε τον χρόνο μας στο γήεπδο. Ας ελπίσουμε ότι οι φίλαθλοι θα αισθανθούν ότι έχουν πληρώσει καλά χρήματα για να μας παρακολουθήσουν».

Ο Νίκ Κύργιος για μία ακόμα φορά επιβεβαίωσε τον ιδιόρυθμο χαρακτήρα του. Σε κάποια στιγμή του αγώνα διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή, έσπασε τη ρακέτα του και στη συνέχεια σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο σε έναν φίλαθλο στην κερκίδα που έκανε θόρυβο τη στιγμή που αυτός προσπαθούσε να κάνει σερβίς.

Στο τέλος δήλωσε: «Εάν δουν έναν αγώνα με τον Θανάση και εμένα να παίζουμε σε ένα διασκεδαστικό αγώνα διπλού, ενώ δεν ξέρουν τίποτα για το τένις, πιθανότατα θα συντονιστούν την επόμενη φορά. Με αυτό ασχολούμαι. Αυτό θέλω να φέρω. Νομίζω ότι έτσι θα επιβιώσει το άθλημα».

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.