Header Ads

Βρετανός κερδίζει έως και 215 δολάρια την ημέρα περιμένοντας στην ουρά για λογαριασμό πλουσίων

Ο Φρέντι Μπέκιτ, είναι συγγραφέας μυθιστορημάτων και ζει στο Φούλαμ του Λονδίνου. Όμως, για να βγάλει το μεροκάματο χρεώνει 20 Λίρες την ώρα για να σταθεί στην ουρά σε θέση άλλων. Αυτό που κάνει χρειάζεται υπομονή, καθώς μπορεί να περιμένεις στην σειρά για οκτώ ολόκληρες ώρες.

Πελάτες του είναι πλούσιοι ανθρώποι οι οποίοι δεν είναι καθόλου διατεθειμένοι να σπαταλήσουν το χρόνο τους σε κάτι που όλοι μας μισούμε.

«Οι καλύτερες δουλειές είναι στην ουρά για εισιτήρια πολύ δημοφιλών εκδηλώσεων, όπως παραστάσεις στο Apollo, για πελάτες που ήταν πλούσιοι και δεν είχαν χρόνο για χάσιμο», είπε στη στην The Sun και πρόσθεσε: «Ήμουν στην ουρά για οκτώ ώρες για την έκθεση του Christian Dior στο V&A. Πελάτες μου ήταν κάποιοι ευκατάστατοι ανθρώποι γύρω στα 60».

«Η πραγματική ουρά ήταν μόλις τρεις ώρες, αλλά μου ζήτησαν να παραλάβω και τα εισιτήρια τους και να περιμένω να φτάσουν, οπότε είχα αρκετές ώρες μπροστά μου και έτσι επισκέφτηκα και το μουσείο. Ήταν υπέροχο!», προσθέτει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα ξεκίνησαν όταν έβαλε αγγελία στο Taskrabbit, συμπεριλαμβάνοντας στις υπηρεσίες που προσφέρει το pet sitting, το πακετάρισμα, τη βοήθεια στη μετακόμιση, τα μικροθελήματα και την κηπουρική.

Σε μια καλή μέρα, ο 31 ετών Βρετανός, μπορεί να κερδίσει έως και 160 Λίρες ( 215 Δολάρια). 

«Δυστυχώς δεν νομίζω ότι μπορώ να χρεώνω περισσότερα από 20 Λίρες την ώρα. Είναι μια δουλειά που δεν απαιτεί δεξιότητες. Ωστόσο μου αρέσει γιατι είμαι ευέλικτος. Την έχω ρυθμίσει έτσι ώστε να μην έχω πρόβλημα στο πρόγραμμα της συγγραφής μου», είπε.

Πηγή: Odditycentral

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.