Header Ads

Πέθανε η Έλεν ΜακΚρόρι, πρωταγωνίστρια του «Peaky Blinders»

Η Βρετανίδα ηθοποιός Έλεν ΜακΚρόρι πέθανε σε ηλικία 52 ετών. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ο σύζυγος της, επίσης ηθοποιός, Ντέμιαν Λιούις.

Γνωστή από τους τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς ρόλους της, από το Peaky Blinders μέχρι το The Queen, το Skyfall του Τζέιμς Μποντ και τις τρεις τελευταίες ταινίες Χάρι Πότερ, η Έλεν ΜακΚρόρι έφυγε από τη ζωή μετά από «ηρωική μάχη με τον καρκίνο», σύμφωνα με τον επί 14 χρόνια σύζυγο της.

«Ανακοινώνω συντετριμμένος ότι μετά από μια ηρωική μάχη με τον καρκίνο, η όμορφη και δυνατή γυναίκα Έλεν ΜακΚρόρι πέθανε ειρηνικά στο σπίτι, μέσα σε ένα κύμα αγάπης φίλων και συγγενών. Πέθανε όπως έζησε. Ατρόμητη. Ο Θεός την αγαπά και ξέρουμε πόσο τυχεροί είμαστε που την είχαμε στη ζωή μας. Έλαμπε τόσο δυνατά», έγραψε ο Λιούις, με τον οποίον η ΜακΚρόρι απέκτησε δύο παιδιά. 

Η ΜακΚρόρι έκανε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική τη δεκαετία του 1990 παίζοντας στο θέατρο κλασικό ρεπερτόριο -«Μάκβεθ», «Περηφάνεια και Προκατάληψη», «Ματωμένος Γάμος». 

Μετά το 2013 και τον ρόλο της Πόλι Γκρέι στο Peaky Blinders, συνέχισε με άλλες σειρές όπως το Fearless, το MotherFatherSon και το Quiz, παράλληλα με τους κινηματογραφικούς της ρόλους. 

Ήταν υποψήφια δύο φορές για το Βραβείο Olivier για τις ερμηνείες της στις παραστάσεις «Όπως σας αρέσει» και «Η τελευταία των Χάουσμαν». 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.