Header Ads

Μπιλ Μάρεϊ για το Ghostbusters II: «Τι διάολο έγινε; Με ξεγέλασαν»

Δήλωση «βόμβα» έκανε ο γνωστός ηθοποιός Μπιλ Μάρεϊ, υποστηρίζοντας πως η παραγωγή της ταινίας Ghostbusters τον ξεγέλασε προκειμένου να εξασφαλιστεί η συμμετοχή του στο σίκουελ.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε το Ghostbusters το 1984, με πρωταγωνιστές τους Νταν Άκροϊντ, Χάρολντ Ράμις και Σιγκούρνι Γουίβερ, για την ακρίβεια, πέντε χρόνια μετά, η παρέα συναντήθηκε και πάλι στα στούντιο για τα γυρίσματα του Ghostbusters II.

Ωστόσο, όπως παραδέχτηκε ο Μπιλ Μάρεϊ 32 χρόνια μετά, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τα είχε περιγράψει η παραγωγή στην πρώτη συνάντηση.

Μιλώντας στο πάνελ του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα, ο Μπιλ Μάρεϊ θυμήθηκε ότι στην αρχή ήταν πολύ επιφυλακτικός για το Ghostbusters II.

Η αρχική ιδέα που μου περιέγραψαν, εξήγησε, «ήταν παραγματικά υπέροχη».

«Σκέφτηκα πως αυτό θα μπορούσε να γίνει επιτυχία. Αλλά το τελικό σενάριο δεν είχε καμία σχέση με ό,τι μου είχαν πει. Μας έπεισαν με ψεύτικα στοιχεία».

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι, «ο Χάρολντ Ράμις που έγραψε το σενάριο είχε μία φανταστική ιδέα. Μόνο που όταν εμφανίστηκα στο πρώτο γύρισμα τα ’χασα. Τι διάολο έγινε ρώτησα. Τι είναι αυτό το πράγμα;».

«Δυστυχώς είχαμε ήδη ξεκινήσει. Οπότε έπρεπε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, προκειμένου να βγει ένα καλό αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο Μάρεϊ, που υποδύθηκε τον Πίτερ Βένκμαν, επιστήμονα του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας Ghostbusters, με τίτλο «Ghostbusters: Afterlife», με συμπρωταγωνιστές τους Κάρι Κουν, Πολ Ραντ και Φιν Γούλφχαρντ. Μαζί τους θα είναι βέβαια και οι Νταν Άκροϊντ, Έρνι Χάντσον, Σιγκούρνι Γουίβερ και Άννι Ποτς.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου, 2021.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.