Header Ads

Η συγκινητική υποδοχή στον Γιάννη Αντετοκούμπο

Επέστρεψε επί ελληνικού εδάφους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο νεαρός Έλληνας μέσα σε μια εβδομάδα είδε τη ζωή του να αλλάζει εντυπωσιακά.


Άφησε πίσω του τη φτώχεια και την αγωνία για το μέλλον και έγινε πρωτοσέλιδο των εφημερίδων. Έφυγε σχεδόν άγνωστος για τη Νέα Υόρκη και επέστρεψε διάσημος στην Αθήνα έχοντας στις αποσκευές του το χρυσό συμβόλαιο με τους Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι επένδυσαν στο πληθωρικό ταλέντο του επιλέγοντας τον στο νούμερο «15» του ντραφτ.

Ο 18χρονος ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έγινε. Ζει σε όνειρο. «Ακόμη δεν το πιστεύω, ρωτάω τον εαυτό μου, τους φίλους μου, τον αδερφό μου, αν είναι πραγματικότητα. Δεν μπορώ να το πιστέψω», δήλωσε σχετικά βλέποντας πλήθος συγγενών και φίλων, αλλά και εκπροσώπων των ΜΜΕ να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Πάντως γρήγορα έστρεψε την προσοχή του στις υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων, στην οποία θα ενσωματωθεί άμεσα εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Εσθονίας (9-21 Ιουλίου). «Τώρα έχουμε μπροστά μας την Εθνική, είναι σημαντικό για εμένα να τη βοηθήσω. Μετά θα χρειαστεί πάρα πολλή δουλειά στο Μιλγουόκι» κατέληξε ο Αντετοκούνμπο.


athenspress.gr
Από το Blogger.