Header Ads

6ο Ράλι Σπριντ Πτολεμαΐδας - 6 & 7 Ιουλίου 2013

Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας, καλείται να διοργανώσει τον τρίτο στην σειρά γύρο του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος στις 6 & Ιουλίου 2013, στην υπέροχη ειδική διαδρομή της Βλάστης.


Για να φτάσει κανείς στην Βλάστη θα πρέπει να διανύσει πρώτα τα 10 χλμ. από την πόλη της Πτολεμαΐδας ως τους πρόποδες του βουνού και από εκεί να ανηφορίσει 15 χλμ. προς το χωριό. Όμορφη διαδρομή, με την φύση επιβλητική και τις εικόνες να εναλλάσσονται συνεχώς. Η δύο φορές επαναλαμβανόμενη ειδική διαδρομή των 15 χλμ. έχει την αφετηρία της 1 χιλιόμετρο μετά το χωριό Κρυόβρυση. Τα πληρώματα θα έρθουν αντιμέτωπα με τα χρονόμετρα της οργάνωσης σε υψόμετρο 700 μέτρων και θα κατευθυνθούν νότιοανατολικά προς Βλάστη, πάνω σε καλής ποιότητας οδόστρωμα σε μια απαιτητική ειδική διαδρομή, με κλειστά αλλά και σε αρκετά σημεία πολύ γρήγορα κομμάτια, για να τερματίσουν σε υψόμετρο 1.150 μέτρων, όπου θα γίνει και η ανασυγκρότηση.
Ακολουθεί, συνοδεία του Αλυτάρχη, η κατάβαση των αγωνιστικών για να γίνει η επανάληψη της ειδικής διαδρομής.

Η καθιερωμένη εκκίνηση θα γίνει το Σάββατο 6 Ιουλίου 2013, στις 20:00, στην Λαϊκή Αγορά Πτολεμαΐδας, ενώ ο Τεχνικός Έλεγχος των αγωνιστικών θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και από τις 14:00 έως τις 17:00.
Το πρώτο αγωνιστικό θα πάρει εκκίνηση την Κυριακή 7 Ιουλίου στις 11:00, κάτι που σημαίνει πως η ειδική διαδρομή θα είναι κλειστή για τους θεατές από τις 9:45.

Επιμέλεια: Αριάδνη Γερασιμίδου (6thgear.gr)
newsauto.gr
Από το Blogger.