Header Ads

«The Crown»: Καλοκαίρι τα γυρίσματα του 5ου κύκλου - Οι νέοι πρωταγωνιστές

Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι

Η παραγωγή της 5ης σεζόν του «The Crown» θα αρχίσει τον Ιούλιο.

Το καστ του νέου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του Netflix είναι εντελώς ανανεωμένο, με την Αυστραλιανή Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι (πρωταγωνίστρια στην ταινία «Tenet») να αναλαμβάνει τον ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και τον Ντόμινικ Γουέστ του πρίγκιπα Κάρολου.

Την ώριμης ηλικίας βασίλισσα Ελισάβετ θα υποδυθεί η Ιμέλντα Στάντον, η οποία θεωρεί ότι ο ρόλος έχει μία επιπλέον δυσκολία και πρόκληση και η Λέσλι Μάνβιλ την πριγκίπισσα Μαργαρίτα. 

Ιμέλντα ΣτάντονΝτόμινικ Γουέστ

Η παραγωγή επιστρέφει στα Elstree Studios, στα βόρεια του Λονδίνου, όπου γυρίστηκε το μεγαλύτερο μέρος της σειράς, ελπίζοντας ότι θα κυλήσουν όλα ομαλά και πώς ειδικά τον Ιούλιο, η Βρετανία -που χαλαρώνει τα μέτρα στις 12 Απριλίου- θα είναι σε τροχιά ανάκαμψης. 

Τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν είχαν ολοκληρωθεί λίγο πριν από το πρώτο lockdown του Μαρτίου 2020, ωστόσο η εταιρεία παραγωγής Left Bank κατάφερε να παραδώσει τη σειρά εγκαίρως για την πρεμιέρα του Νοεμβρίου.

Η τελευταία σεζόν, με την πολυαναμενόμενη άφιξη της Νταϊάνα (Έμμα Κόριν), αναζωογόνησε τη σειρά του Πίτερ Μόργκαν, προσελκύοντας τεράστιο κοινό και αποσπώντας βραβεία τόσο στις Χρυσές Σφαίρες όσο και στα SAG Awards.

Η σειρά που έκανε το ντεμπούτο της το 2016 αφηγείται την ιστορία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας σε διάφορες περιόδους, αρχίζοντας από τα τέλη της δεκαετίας του 1940 και τις αρχές της δεκαετίας του 1950 με τον γάμο της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου.

Η τρίτη σεζόν (2019) έκανε χρονικό άλμα περνώντας στα 60s και στα 70s, η  τέταρτη επικεντρώθηκε στη σχέση της Νταϊάνα και του Κάρολου, ενώ η 5η σεζόν εξελίσσεται στις αρχές της δεκαετίας του 1990, μια εξαιρετικά ταραγμένη εποχή για τη βασιλική οικογένεια.

Οι νέοι πρωταγωνιστές είναι το τελευταίο καστ της σειράς που θα ολοκληρωθεί στον έκτο κύκλο κλείνοντας με τα γεγονότα μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2000 -που σημαίνει ότι το στόρι δεν θα έχει Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ.

Με πληροφορίες από Variety

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.