Header Ads

Το πρόσωπο - έκπληξη που επιστρέφει στο «Sex And The City»

Ως φαίνεται η Κάρι Μπράντσο έχει να ζήσει μερικές περίπλοκες καταστάσεις στο reboot του Sex And The City «And Just Like That». 

Ο Τζον Κόρμπετ επιβεβαίωσε ότι επιστρέφει στον ρόλο του πρώην μνηστήρα της Κάρι, Έινταν Σο. Όπως δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός στο Page Six «θα είναι στη σειρά», προσθέτοντας ότι «τα νέα είναι συναρπαστικά» για τον ίδιο.

Αποκάλυψε επίσης, ότι πιστεύει πως θα είναι σε «αρκετά επεισόδια» και πρόσθεσε: «Μου αρέσουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, ήταν πολύ καλοί μαζί μου».

Η Κάρι και ο Έινταν υπήρξαν ζευγάρι δύο φορές στο «Sex And The City», ενώ ο Έινταν της έκανε πρόταση γάμου στην τέταρτη σεζόν.

Η τελευταία πράξη στη σχέση τους γράφτηκε όταν μετά από καιρό αποκαλύφθηκε ότι ο Έινταν παντρεύτηκε μία σχεδιάστρια μόδας με την οποία απέκτησε τρία παιδιά.

Ο Τζον Κόρμπετ εμφανίστηκε στο σίκουελ της ταινίας το 2010, στην περίφημη σκηνή της συνάντησης τους σε μια αγορά στο Άμπου Ντάμπι όπου αντάλλαξαν ένα φιλί.

Ο Έινταν δεν θα είναι ο μοναδικός χαρακτήρας που θα επιστρέψει στο «And Just Like That».

Μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Κρις Νορθ δεν θα επανέλθει ως Mr Big, ο ηθοποιός σε μία αινιγματική ανάρτηση στο Instagram, υπονόησε ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Ο Κρις Νορθ υποδύθηκε τον Mr Big, τον μεγάλο έρωτα της Κάρι και στις έξι σεζόν του «Sex and the City» και στη συνέχεια, στα δύο κινηματογραφικά spin-off, οπότε και την παντρεύτηκε.

Στο reboot των 10 επεισοδίων που θα προβληθούν από το HBO Max, θα πρωταγωνιστήσουν οι Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κρίστιν Ντέιβις ενσαρκώνοντας τις τρεις φίλες, Κάρι, Μιράντα και Σάρλοτ.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.