Header Ads

Το Cove Paros είναι η νέα πρόταση στις Κυκλάδες

Μια ακόμη πρόταση από αυτό το καλοκαίρι για διακοπές στην Ελλάδα, καθώς στην Πάρο ανοίγει τον Ιούνιο του 2021, το Cove Paros, σε απόσταση αναπνοής από τη Νάουσα. 

Χτισμένο σε κυκλαδίτικους τόνους και με τις θερμές αποχρώσεις να επικρατούν, καθαρές γραμμές, γήινα υλικά και λεπτομέρειες που εναρμονίζονται με το φυσικό περιβάλλον του ξενοδοχείου, διαθέτει 45 σουίτες, εκ των οποίων οι Cove Signature Suites είναι 5, με ιδιωτικές πισίνες και ιδανικές τόσο για οικογενειακές διακοπές, όσο και για μια lifestyle καλοκαιρινή απόδραση.

 

..

 

Επίσης, η οργανωμένη παραλία του, είναι ανοιχτή για εξωτερικούς επισκέπτες.

Τη γαστρονομική πρόταση του ξενοδοχείου έχει επιμεληθεί ο Γκίκας Ξενάκης, λάτρης και δημιουργός της νέας ελληνικής κουζίνας, βραβευμένος με Χρυσούς Σκούφους και αναγνωρισμένος ως Σεφ της Χρονιάς για το 2020 σύμφωνα με τον διεθνή γαστρονομικό οδηγό Gault & Millau. 

«Ανυπομονούμε όλοι πολύ για τη φετινή σεζόν στο νησί. Η αρχιτεκτονική αισθητική και οι αξίες που χαρακτηρίζουν ολόκληρη την ομάδα του Cove Paros έρχονται σε απόλυτη αρμονία με τη ζεστή ατμόσφαιρα, την φιλόξενη διάθεση και την αγάπη για το νησί της Πάρου και τις παραδόσεις του. Ένας boutique προορισμός που στόχο έχει να συστήσει την αυθεντική τοπική κοινότητα σε high profile επισκέπτες από όλο τον κόσμο», επισημαίνει η Γιούλη Παπαϊωάννου, ιδιοκτήτρια του Cove Paros. 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.