Header Ads

«Μπρίτζερτον»: Έρχεται τρίτη και τέταρτη σεζόν

Οι φαν του «Μπρίτζερτον» έχουν διπλή χαρά μετά την τελευταία ανακοίνωση του Netflix. Ενώ τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου αρχίζουν μέσα στην άνοιξη, η σειρά πήρε το «πράσινο φως» για τρίτη και τέταρτη σεζόν.

Το δελτίο Τύπου με τη μορφή της κοινωνικής στήλης της Λαίδη Γουίσλνταουν αναφέρει: «…Το Μπρίτζερτον θα επιστρέψει για τις σεζόν τρία και τέσσερα. Αυτή η συγγραφέας θα χρειαστεί να αγοράσει περισσότερο μελάνι».

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της πλατφόρμας «η δημιουργική ομάδα με επικεφαλής τη Σόντα Ράιμς γνώριζε το υλικό και έκανε μία όμορφη, συναισθηματική, ρομαντική σειρά για τους συνδρομητές μας. Έχουν συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον και πιστεύουμε ότι το κοινό θα συνεχίσει να την ακολουθεί πιστά. Σχεδιάζουμε να είμαστε στην υπόθεση Μπρίτζερτον για πολύ ακόμη».

Κεντρικός χαρακτήρας στη δεύτερη σεζόν θα είναι ο  Άντονι Μπρίτζερτον, τον οποίον υποδύεται ο Τζόναθαν Μπέιλι, με νέα άφιξη τη Σιμόν Άσλεϊ, γνωστή από το «Sex Education» που θα υποδυθεί την Κέιτ, το πρόσωπο στο οποίο ο Άντονι στρέφει το ερωτικό ενδιαφέρον του.

Ωστόσο, ο Ρεγκέ - Ζαν Πέιτζ ο οποίος μέσα από τον ρόλο του Δούκα του Χέιστινγκς αναδείχθηκε σε σταρ πρώτου μεγέθους, δεν θα επιστρέψει στα νέα επεισόδια, γεγονός που απογοήτευσε πολλούς λάτρεις της σειράς.

Η σειρά εποχής έκανε το ντεμπούτο της τα Χριστούγεννα του 2020 και έγινε η σειρά πρωτότυπου περιεχομένου της πλατφόρμας με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση καταρρίπτοντας το ρεκόρ του «The Queen’s Gambit». 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.