Header Ads

Αγάπα το σώμα σου με τις ατέλειες του

Candice Huffine

Αγάπα το σώμα σου όπως είναι. Με τα παραπανίσια κιλά από ή και πριν την καραντίνα, τις ουλές από την καισαρική, τις επεμβάσεις στο στήθος από τον όγκο που αφαίρεσες για να σώσεις τη ζωή σου, τα σημάδια από την κακοποίηση. Αγάπα τα όλα και γύρνα σελίδα.

Σήμερα ας γίνει η πρώτη μέρα που θα φροντίζεις το σώμα σου, θα το αγαπάς και θα το δείχνεις χωρίς ντροπή. Όπως η Candice Huffine, ένα plus size μοντέλο που στα 36 της χρόνια, όχι στα 17 και στα 20 (!), έγινε ένα από τα μοντέλα της Victoria’s Secret.

Για πρώτη φορά μια φυσιολογική γυναίκα, με παραπανίσια κιλά, φόρεσε τα μικροσκοπικά και πιο σέξι εσώρουχα και περπάτησε μπροστά στα μάτια εκατομμύριών ανθρώπων περήφανη για τις όποιες ατέλειές της.
«Η ζωή είναι πολύ μικρή για να επιτρέπουμε στο μέγεθος του ρούχου ή του εσωρούχου να καταστρέφει τη χαρά μας» ήταν η δική της απάντηση. 

Μαζί με τη βιομηχανία της μόδας, που αλλάζει σταδιακά και αποδέχεται την ύπαρξη των φυσιολογικών γυναικών, κι όχι μόνο των 20χρονων κοριτσιών με αναλογίες μοντέλου, είναι η ώρα να αλλάξει και η νοοτροπία που βλέπεις εσύ τον εαυτό σου.

Να σταθείς μπροστά στον καθρέφτη με επιείκεια και αγάπη και να αποφασίσεις ότι θα βελτιώσεις την εικόνα σου για να καλυτερεύσεις την υγεία και την ποιότητα ζωής σου.

Να δεις τον εαυτό σου, όχι μέσα από τα μάτια της βιομηχανίας της μόδας και της ομορφιάς που θέλει να σε πείσει, ότι εάν στα 40 δεν έχεις κάνει τις «απαραίτητες» πλαστικές επεμβάσεις και δεν έχεις γεμίσει χείλη και ζυγωματικά, δεν έχεις δικαίωμα στην ομορφιά.

Να ανακαλύψεις την αληθινή γυναίκα, που κατάφερε να αντέξει εξωσωματικές και γέννες, που μπόρεσε να σταθεί στα πόδια της μετά από ένα δύσκολο διαζύγιο, που μεγαλώνει μόνη με τις γνωστές δυσκολίες τα παιδιά της. Αυτή η γυναίκα αξίζει να είναι όμορφη, σέξι και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Για την Candice, η προσπάθεια της να καταξιωθεί στον χώρο της μόδας μέσα σε ένα αυθεντικό plus size σώμα κράτησε 20 χρόνια. Και σήμερα, δηλώνει ότι νιώθει «όχι μόνο χαρούμενη για τον εαυτό της, αλλά και υπερήφανη για την συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών σε όλο τον πλανήτη, που δεν φοβούνται να αποκαλύψουν τις ατέλειες τους».

Και είναι τόσες πολλές αυτές οι γυναίκες, που η Victoria Secret είδε τις διαδικτυακές της πωλήσεις της να αυξάνουν κατά 42% από το 2017, από τη στιγμή που η Candice Huffine και η Devyn Garcia, ανέβηκαν στην πασαρέλα και έβαλαν τα δικά τους φτερά.

Αυτή τη νίκη πρέπει να κερδίσεις κι εσύ, για να φορέσεις με περηφάνια τα δικά σου φτερά πάνω από τα μικροσκοπικά σου εσώρουχα!

Πρώτη δημοσίευση στο www.womenslife.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.