Header Ads

Τουλάχιστον οκτώ νεκροί από πυροβολισμούς στην Ιντιανάπολη των ΗΠΑ

Οκτώ άτομα έχασαν την ζωή τους σε αποθήκη της εταιρείας μεταφορών FedEx, στην Ιντιανάπολη των ΗΠΑ, όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της τοπικής Αστυνομίας, γύρω στις 11 το βράδυ της 15ης Απριλίου (τοπική ώρα), αστυνομικοί έλαβαν ειδοποίηση για πυροβολισμούς. Οταν έφτασαν επί τόπου, ήρθαν αντιμέτωποι με τον δράστη, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε και σκοτώθηκε.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία της περιοχής και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον οκτώ υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Πλάνα από βίντεο δείχνουν μεγάλη αστυνομική παρουσία στην περιοχή και ένας αυτοκινητόδρομος που βρίσκεται κοντά στο κτίριο της FedEx έκλεισε προσωρινά για λόγους ασφαλείας.

Σε ανακοίνωσή της, η FedEx χαρακτήρισε την επίθεση ”τραγική”.

“Μία τραγική επίθεση συνέβη σε εγκαταστάσεις της FedEx, κοντά στο αεροδρόμιο της Ιντιανάπολης” αναφέρεται στην ανακοίνωση. ”Η ασφάλεια είναι η πρώτη προτεραιότητά μας και οι σκέψεις μας είναι σε όλους αυτούς που επηρεάστηκαν. Δουλεύουμε όλοι μαζί για να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες και συνεργαζόμαστε με τις αρχές που διενεργούν τις έρευνες.”

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.