Header Ads

Προθεσμία 15 ημερών έλαβε από τον εισαγγελέα ο γνωστός ηθοποιός που ελέγχεται για βιασμό

Προθεσμία δεκαπέντε ημερών έλαβε από τον Εισαγγελέα για τις εξηγήσεις του ο γνωστός ηθοποιός που κλήθηκε σε ανωμοτί κατάθεση, για δύο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμό κατά ενηλίκων γυναικών συναδέλφων του.

Ο ηθοποιός δεν προσήλθε στην Εισαγγελία, όπως έχει δικαίωμα και έλαβε την προθεσμία μέσω του συνηγόρου του, ο οποίος παρέλαβε αντίγραφα της δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την έρευνα του εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλου σε βάρος του εντολέα του.

Η εισαγγελική έρευνα σε βάρος του ηθοποιού είχε αφετηρία υποθέσεις που έφθασαν στη Δικαιοσύνη έπειτα από καταγγελίες που έγιναν από τις παθούσες στο Πειθαρχικό Όργανο του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βιασμός φέρεται να αφορά το έτος 2008 και, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, τελέστηκε στο καμαρίνι του ηθοποιού όπου το θύμα πήγε, προκειμένου να συζητήσουν για κάποιον ρόλο.

Οι δύο απόπειρες, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τελέστηκαν το 2010 και το 2014, με τις καταγγέλλουσες να υποστηρίζουν πως ήρθαν αντιμέτωπες με βίαιες πράξεις του ελεγχόμενου, ενώ βρέθηκαν μαζί του για επαγγελματικούς λόγους. Στη μία περίπτωση, που αφορά το έτος 2010, ο ελεγχόμενος ηθοποιός απομόνωσε την συνάδελφο του στο καμαρίνι του ενώ στη δεύτερη περίπτωση, το 2014, η παθούσα κλειδώθηκε από τον ελεγχόμενο μέσα στο αυτοκίνητο του σε ερημική τοποθεσία το Ψυχικό μετά από επαγγελματική συνάντηση που είχαν.

Και στις δύο αυτές υποθέσεις ,σύμφωνα με τις καταγγέλλουσες, ο ηθοποιός εμφανίζει αντίστοιχη τακτική και όταν παρά την βία που ασκεί δεν επιτυγχάνει τον στόχο του, φαίνεται να απειλεί τις συναδέλφους του με επαγγελματικό αποκλεισμό τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.