Header Ads

Μεγάλη η συμμετοχή στο 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας Καστοριάς (video)

Περισσότερα από 300 άτομα παρακολούθησαν το 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας Καστοριάς, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, την Πέμπτη 15 Απριλίου. Οι μαθητές από 22 σχολικές ομάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  παρουσίασαν τις ψηφιακές τους εργασίες.

Το Φεστιβάλ διεξάγεται πανελλαδικά το διάστημα 13 με 18 Απριλίου 2021 σε διάφορες πόλεις-κόμβους. Τη διοργάνωση ανέλαβε η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, μέσω του Πόλου Εκπαιδευτικής Καινοτομίας ΤΠΕ Καστοριάς σε συνεργασία με τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής Δυτικής Μακεδονίας.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, αναφέρει σε ανακοίνωση: Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές μας που με τα εξαιρετικά τους έργα έδωσαν ζωντάνια στο Φεστιβάλ, τους εκπαιδευτικούς μας που η συμβολή και ο ρόλος τους είναι καθοριστικοί παράγοντες στην επιτυχή δημιουργία των έργων αλλά και τους γονείς που είναι αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών τους!

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.