Header Ads

Δ. Μακεδονία: Πέντε νέα κρούσματα κορονοϊού

Δ. Μακεδονία: Πέντε νέα κρούσματα κορονοϊού

Στα πέντε ανήλθαν χθες (15/9/2020) τα νέα κρούσματα της covid-19 στη Δυτική Μακεδονία, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ, εκ των οποίων τα δύο καταγράφονται στις Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης και Γρεβενών, τα πέμπτο στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς ενώ προχθές (13/9/2020) είχαμε και τον πρώτο θάνατο από κορονοϊό στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας. Πρόκειται για ένα 74χρονο, με καταγωγή από το Αμύνταιο, ο οποίος είχε διαγνωσθεί θετικός στην covid-19 και νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, από τέλη Αυγούστου με πολλά υποκείμενα νοσήματα.

Μέσα στο Σεπτέμβριο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα covid-19 στη Δυτική Μακεδονία ανέρχονται στα 86, εκ των οποίων τα 55 καταγράφονται στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, τα 23 στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, τα εννέα στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών και τα δύο στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

Από την έναρξη της πανδημίας τα άτομα που μολύνθηκαν από τον κορονοϊό στη Δυτική Μακεδονία ανέρχονται στα 417, ενώ μέχρι τον Ιούνιο ήταν μόλις 149.

Από τις αρχές Ιουλίου στη Δυτική Μακεδονία μολύνθηκαν από τον κορονοϊό 268 άτομα, εκ των οποίων τα 163 ήταν στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, τα 65 στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, τα 26 στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και τα 17 στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

www.ert.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.