Header Ads

Μαράια ΚάρεΪ: Η αδερφή μου πήγε να με πουλήσει σε προαγωγό κι ο σύντροφός μου μου έκανε bullying

.

Μετά από χρόνια που δεν είχε πει τίποτα σχετικά με την ιδιωτική ζωή της, επιτέλους η Μαράια Κάρεϊ αποκάλυψε όλα όσα δεν είχε πει.

Οι εξομολογήσεις της 50χρονης, βραβευμένης πέντε φορές με Γκράμι, Μαράια Κάρεϊ περιγράφουν πως βίωσε ενδοοικογενειακή βία και πως έζησε την απιστία, ενώ συμπεριλαμβάνουν αναφορές σε ναρκωτικές ουσίες, ρατσισμό και γενικώς πολύ μεγάλη σκληρότητα στην ζωή της. 

Η διάσημη αμερικανίδα τραγουδίστρια, παραγωγός και ηθοποιός που σήμερα κάνει διακοπές σε μια βίλα 17 εκατομμυρίων δολαρίων στο ΄Ασπεν, δεν είχε καθόλου ευτυχισμένη παιδική ζωή. 

Τον Ιούλιο είχε κοινοποιήσει μία επιστολή στο Instagram, με την οποία γιόρταζε την ολοκλήρωση του επερχόμενου βιβλίου της.

«Μου πήρε μια ζωή να βρω το θάρρος και τη διαύγεια να γράψω τα απομνημονεύματά μου. Θέλω να πω την ιστορία για τις στιγμές», είχε γράψει. 

Με τάσεις αυτοκτονίας και ροπή στα ναρκωτικά, η αδερφή της, Άλισον παντρεύτηκε στα 15 της αφού έμεινε έγκυος.  Όταν ήμουν 12 ετών, η αδερφή μου μου πρόσφερε κοκαΐνη, μου προκάλεσε εγκαύματα τρίτου βαθμού και προσπάθησε να με πουλήσει σε έναν προαγωγό, γράφει η Κάρεϊ, μεταξύ άλλων.

Στα απομνημονεύματά της αναφέρεται επίσης στον γάμο της με τον, κατά 21χρόνια μεγαλύτερό της, Τόμι Μοτόλα, αφεντικό της Columbia, στον οποίο οφείλει εν πολλοίς την καριέρα της. Ο ίδιος, ωστόσο, προσπαθούσε να την ελέγξει, έχοντας δημιουργήσει ένα σπίτι σαν φυλακή κι ασκούσε ψυχολογική πίεση επάνω της. Ο χωρισμός τους ήταν φυσικό επακόλουθο...

Μετά από πολλά προσωπκά σκαμπανεβάσματα, κι αφού πίστεψε ότι δεν θα κάνει ποτέ παιδιά, γνώρισε τον κωμικό Νικ Κάνον. Παντρεύτηκαν το 2008 κι έκανε δίδυμα μαζί του προτού χωρίσει το 2016. 

Η τραγουδίστρια είπε πρόσφατα ότι ήταν «αιώνια 12» - γνωρίζοντας τώρα πώς ήταν η ζωή της σε αυτήν την ηλικία, κι είναι  κατανοητό ότι μπορεί να θέλει να έχει την παιδική της ηλικία ξανά.

«Κάνοντας την αφήγηση του audiobook για τα απομνημονεύματά μου ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα...», γράφει η ίδια, μεταξύ άλλων στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram. «Τώρα διαθέσιμο στο audible».

Με πληροφορίες από dailymail.co.uk

 
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.