Header Ads

Ο Μουμουλίδης στην ημερίδα της Σχολής Διοίκησης του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας

Την Τρίτη στις 29/4/2014 ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θέμης Μουμουλίδης (συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχηκο Γιάννη Θεοφύλακτο και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους επισκέφτηκε το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη και παρακολούθησε την ημερίδα που διοργάνωση η Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας με θέμα «Καινοτόμες λύσεις σε περίοδο κρίσης».


Η ημερίδα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και έδειξε ότι ο τόπος μας μπορεί να σταθεί με τις δικές του δυνάμεις και οράματα και να πετύχει.
Από τους εισηγητές παρουσιάστηκαν τα προβλήματα και οι ευκαιρίες, νέοι τρόποι χρηματοδότησης και οι δομές ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας του ΤΕΙ.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θέμης Μουμουλίδης μίλησε με τους εισηγητές, τους φοιτητές και την διοίκηση του ΤΕΙ και τους ανέφερε ότι τέτοιες ημερίδες δημιουργούν το αίσθημα της ελπίδας για την Περιφέρειά μας.

Παραθέτουμε την επιστολή που απέστειλε η Αναστασία Κωνσταντινίδου Προϊσταμένη Τμήματος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων μαζί με το υλικό της ημερίδας στον υποψήφιο περιφερειάρχη Θέμη Μουμουλίδη

Αξιότιμε κ. Μουμουλίδη,

Μετά το ενδιαφέρον που δείξατε για την ημερίδα που διοργάνωσαν οι φοιτητές της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στις 29-4-2014, με θέμα « Καινοτόμες λύσεις σε περίοδο οικονομικής κρίσης», σας επισυνάπτω τις εισηγήσεις που έχω στην διάθεσή μου, καθώς και φωτογραφικό υλικό.

Δημιουργικό αφίσας, πρόσκληση ημερίδας: Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕ στην Κοζάνη
Φωτογραφία: Στέλλα Τσανάι, Φοιτήτρια του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, μέλος της Φοιτητικής Ομάδας Φωτογραφίας του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας στην Κοζάνη

Θα είμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά στο Ίδρυμα και στις δραστηριότητες των φοιτητών.
Εύχομαι σε εσάς και στα μέλη του συνδυασμού σας Καλή Δύναμη και Καλή Επιτυχία στον προεκλογικό σας αγώνα.

Με εκτίμηση,
Αναστασία Κωνσταντινίδου
Προϊσταμένη Τμήματος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας


Από το Blogger.