Header Ads

Ευχαριστήριο υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Θεόδωρου Χαρτοματσίδη

Αγαπητοί μου συμπατριώτες, φίλες και φίλοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη νίκη που δώσατε με την ψήφο σας στο συνδυασμό "Ανατροπή - δημιουργία" του Θόδωρου Καρυπίδη. Με την ψήφο σας στείλατε μήνυμα ενότητας, μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για το αύριο του τόπου μας.

Ευχαριστώ θερμά, όλους όσους με τιμήσατε με τη ψήφο και την εμπιστοσύνη σας. Ιδιαίτερα την οικογένεια μου, τους συγγενείς και τους καλούς φίλους που έκαναν έναν έντιμο αγώνα.



Σέβομαι επίσης και όλους εσάς, που κάνοντας άλλη επιλογή, δυναμώνετε περισσότερο τη θέλησή μου, για να γίνω ακόμη πιο δημιουργικός για το καλό του τόπου μας. Οφείλω να δηλώσω, ότι θα είμαι εκείνος που θα προσπαθήσω να μην απογοητεύσω όσους με προτιμήσατε, και πιστεύετε στο ήθος, την αγωνιστικότητα, την αγωνία μου για το αύριο και την αγάπη μου για τον τόπο μας, αλλά και να πείσω και εσάς που δεν το κάνατε.

Από την καρδιά μου σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου και ακόμη περισσότερο γιατί κλείσατε τα αυτιά σας σε λαικιστές και λασπολόγους. Οι ανέντιμες και αντιδεοντολογικές πρακτικές κάποιων όπως και η λάσπη που προσπάθησαν να ρίξουν δε βρήκε στόχο και πλέον με τη δική σας στήριξη θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο μας, για την όμορφη Δυτική Μακεδονία μας που τόσο αγαπάμε!

Η ψήφος σας και η μεγάλη νίκη που μας δώσατε μας δεσμεύει να διεκδικήσουμε τα περισσότερα για τον τόπο μας και να εργαστούμε ώστε να έρθει πιο γρήγορα η ανάπτυξη!

Είμαστε,ήδη, μπροστά σε ένα κρίσιμο μεταίχμιο και το μεταίχμιο αυτό, κάνει το στοίχημα για τη Δυτική Μακεδονία ακόμη πιο μεγάλο.

Περάσαμε πλέον στην εποχή της Ευρώπης των Περιφερειών. Στην εποχή που όλες οι Περιφέρειες μπορούν να διεκδικούν απευθείας από την Ευρώπη.

Η επιβράβευση της απραξίας, της αδυναμίας και της ανυπαρξίας στόχων και προοπτικής για τον τόπο μας, δημιουργεί ευθύνες για το πώς αντιμετωπίζουμε το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας.

Αντίπαλοί μας είναι μόνο τα κοινά προβλήματα και όπως λέει και ο ποιητής της ρωμιοσύνης : "...εμείς δεν ήρθαμε να μοιράσουμε τον κόσμο, εμείς ήρθαμε να σμίξουμε τον κόσμο…".

Είναι Ώρα Ευθύνης για όλους μας!


Με εκτίμηση,
Θεόδωρος Χαρτοματσίδης
Από το Blogger.