Header Ads

Ραχήλ Μακρή: "Ισχυρή Φωνή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ευρωβουλή"

Δήλωση της Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή.
Κόντρα σε ένα σύστημα κατευθυνόμενης μαζικής προπαγάνδας και παραπληροφόρησης. Ενάντια στο δημοσιογραφικό κατεστημένο, το οποίο ταΐζει η διαπλοκή της Συγκυβέρνησης για να καλύψει την εκποίηση της περιουσίας των Ελλήνων. Ενάντια στο παρακράτος του κατεστημένου που επί 38 χρόνια προωθεί τους επιχειρηματίες και τους διάττοντες αστέρες, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αντιστεκόμενοι στον συρφετό των ανήθικων επιθέσεων άντεξαν και έστειλαν έναν αγνό και άξιο πατριώτη στην Ευρωβουλή.

Δυο χρόνια στο Εθνικό κοινοβούλιο ως ειδική αγορήτρια των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχεδόν σε 70 νομοσχέδια εκτίμησα τις γνώσεις, την ολοκληρωμένη πληροφόρηση και το κοινοβουλευτικό ήθος του Νότη Μαριά, πρώην Βουλευτή Ηρακλείου και νυν Ευρωβουλευτή όλων των Ελλήνων. Τον ευχαριστώ, που στάθηκε στο ύψος μιας ανεξάρτητης και υπεύθυνης αντιπολιτευτικής προσπάθειας. Τον ευχαριστώ, γιατί αποτέλεσε πηγή δύναμης και έμπνευσης ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος για όλους του Βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πιστεύω ακράδαντα ότι θα μεταφέρει την πατριωτική δύναμη του κινήματος στο κοινοβούλιο της Ευρώπης.
Ο στόχος για έναν τουλάχιστον εκπρόσωπο μας στην ευρωβουλή επετεύχθη. Το μήνυμα του Ελληνικού Λαού ελήφθη και θα αξιοποιηθεί. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ενωμένοι προχωράμε για την δικαίωση όλων των Ελλήνων.
Νότη Μαριά σου εύχομαι καλή δύναμη στο νέο δύσκολο έργο σου ως εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Ευρωκοινοβούλιο.


Από το Blogger.