Header Ads

Γενοκτονία, Όχι Ανταλλαγή, Όχι Συνωστισμός..

Γενοκτονία, Όχι Ανταλλαγή, Όχι Συνωστισμός, αλλά Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας !




Τότε το είπαν Ανταλλαγή, σήμερα το είπαν Συνωστισμό, οι Παππούδες μας το έζησαν και το βίωσαν χύνοντας το αίμα τους και εμείς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι το γεγονός που συνέβη ήταν μια ακόμα Γενοκτονία από τους Τούρκους, για να μην ξεχνάμε ότι προηγήθηκαν οι Γενοκτονίες των Ασσυρίων και των Αρμενίων !

Οι τότε Κυβερνώντες και των δυο πλευρών το είπαν διπλωματικά Ανταλλαγή.
Κάποιοι σημερινοί πολιτικοί προδότες το λένε δήθεν «ευγενικά» και «φιλικά» συνωστισμό.
Κάποιοι δήθεν πολιτευτές και δήθεν διανοούμενοι εγκληματικά δεν την αναγνωρίζουν και κάποιοι που θέλουν να γίνουν πολιτικοί χρησιμοποιούν την Γενοκτονία των προγόνων τους (μας) και την καταγωγή τους για να κερδίσουν ψήφους και μια καρέκλα – θέση που τους «διάταξε» και όρισε το κόμμα που υπηρετούν !
Κάποιες ασεβείς, ανιστόρητες και αμαθείς μέχρι ηλιθιότητας μελαχρινές τηλεδημοσιογραφίνες και Πόντιες στην καταγωγή (τραγικό), μας ονομάζουν μειονότητα.

Το χθες και το σήμερα πέρασαν, το πώς θα αποκαλείται και θα ονομάζεται αύριο είναι δική μας Ευθύνη, Χρέος, Σεβασμός και Τιμή !!!

Η πραγματικότητα και η αλήθεια όμως είναι μία και αυτή είναι η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου από τους Τούρκους !
19 μαΐου, γενοκτονία των ποντίων από τον κεμάλ και τους τούρκους, φυσικά και δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ την σημερινή ημέρα, γιατί η ημέρα αυτή είναι το αίμα μας και η ιστορία μας, είναι οι πρόγονοι μας και η παράδοση μας, είναι ο λόγος ύπαρξης μας !!!

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

(Το κείμενο δημοσιεύεται μία εβδομάδα μετά την 19η Μαΐου και μετά τις επαναληπτικές εκλογές τις 25ης Μαΐου για να μην θεωρηθεί ότι γράφτηκε για ψηφοθηρικούς σκοπούς λόγο της Υποψηφιότητας μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Θόδωρο Καρυπίδη).

19 ΜΑΙΟΥ 2014 ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κ. ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
Από το Blogger.