Header Ads

SyStasi: Συνεργασία με δύο οινοποιεία

Η εταιρία SyStasi (πρώην SyStasi Wines), με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τα δύο οινοποιεία, Αμπελώνες Αντωνόπουλου & Achaia Clauss. Η SyStasi αναλαμβάνει την προώθηση των κρασιών, των δύο οινοποιείων, στις πωλήσεις και την υποστήριξη υπηρεσιών merchandising στα Σ/Μ, για την Β. Ελλάδα από την 5η Μαίου 2014.



Η εταιρία ενισχύει το βάθος των συνεργασιών της προσθέτοντας δύο οινοποιεία τα οποία διαπρέπουν και βραβεύονται σε διεθνείς διαγωνισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ μέσω της συνεργασίας αυτής, τα οινοποιεία ενισχύουν ακόμη περισσότερο την παρουσία τους στη Β. Ελλάδα, με την υποστήριξη των εξειδικευμένων υπηρεσιών της SyStasi.

Η εταιρία συνεχίζει τη συνεργασία της στις πωλήσεις με τα οινοποιεία, Κτήμα Τέχνη Οίνου από τη Δράμα, Ζοίνος Α.Ε. από τη Ζίτσα Ιωαννίνων, Κτήμα Καρανίκα από το Αμύνταιο, καθώς και με τις υπηρεσίες Merchandising στις αλυσίδες Σ/Μ, για την Β. Ελλάδα, στις εταιρίες ΕΨΑ Α.Ε., El Sabor, Ζοίνος ΑΕ, Κτήμα Τέχνη Οίνου.

H SyStasi θέλει να καλωσορίσει και να ευχαριστήσει τη διοίκηση των δύο οινοποιείων Αντωνόπουλου & Achaia Clauss, για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην εταιρία μας για τον κοινό στόχο, της ανάπτυξης των πωλήσεων και την προώθηση των κρασιών της, στη Β. Ελλάδα και στις διεθνείς αγορές.





Με εκτίμηση



Μάνης Γιάννης – Χρήστος Τρικιώνης/ Πτολεμαίδα γραφείο διεύθυνσης

SyStasi Co/ 25ης Μαρτίου 81/ Πτολεμαίδα/ 50200/ Ελλάδα
Από το Blogger.