Header Ads

Εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης περίπου εκατό κιλών στη Φλώρινα! (ΦΩΤΟ)

Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των πέντε συνεργών του, που συμμετείχαν στην εισαγωγή των ναρκωτικών



Στο πλαίσιο στοχευμένων επιχειρησιακών δράσεων για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών στη χώρα, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (04.05.2014), στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, έναν (1) 40χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, ενώ αναζητούνται και πέντε ακόμα συνεργοί του, για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί με χρήση θερμικής κάμερας, εντόπισαν σε δύσβατη ορεινή περιοχή της Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, ομάδα έξι (6) ατόμων, οι οποίοι είχαν εισέλθει πεζοί παράνομα στη χώρα.

Κατά τη διαδικασία προσέγγισής τους για να προβούν σε έλεγχο, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν έναν εξ αυτών, ενώ οι υπόλοιποι εκμεταλλευόμενοι το δύσβατο της περιοχής, τράπηκαν σε φυγή.

Από την έρευνα που ακολούθησε στο σημείο της σύλληψης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι (6) σάκοι, που περιείχαν ογδόντα έξι (86) συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 99,650 κιλών, καθώς και ένας γεμιστήρας πιστολιού, με οχτώ (8) φυσίγγια διαμετρήματος 7,65 mm.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας.
Από το Blogger.