Header Ads

Π. Κουκουλόπουλος: «Ψηφίζουμε ΕΛΙΑ, ψηφίζουμε σταθερότητα».

«Η υπερψήφιση της «ΕΛΙΑΣ- Δημοκρατική παράταξη» στις ευρωεκλογές της Κυριακής 25 Μαΐου 2014, διασφαλίζει την προοδευτική σταθερότητα της χώρας, με εγγυητή μια ισχυρή δημοκρατική παράταξη, προκειμένου να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς
η παραγωγική ανασυγκρότηση της πατρίδας μας. Μια ανασυγκρότηση που θα κατοχυρώνει και θα ενισχύει την κοινωνική συνοχή, αποκαθιστώντας τις αδικίες, ενισχύοντας όσους το έχουν ανάγκη και διαμορφώνοντας το κατάλληλο περιβάλλον για να μπορέσουν οι νέοι μας να κτίσουν μέσα σ΄ αυτό το δικό τους μέλλον.
Στο ψηφοδέλτιο της «ΕΛΙΑΣ- Δημοκρατική παράταξη» συμμετέχουν 42 σοσιαλιστές και δημοκράτες, όλοι τους άξιοι και ικανοί και ανάμεσα τους ο Γιώργος Αμαραντίδης, ο οποίος κατάγεται απ΄ την Περιφερειακή Ενότητα της Κοζάνης, αλλά ζει εδώ και χρόνια στη Γερμανία.
Ο Γιώργος Αμαραντίδης γεννήθηκε στο χωριό Κλείτος Κοζάνης, το 1954, είναι Πτυχιούχος Μηχανολόγος Εργοδηγός της Σχολής Εργοδηγών Κοζάνης. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στη Γερμανία, τον Οκτώβριο του 1978, ασχολήθηκε με κοινωνικούς και συλλογικούς φορείς. Εκλέχθηκε στο τοπικό συμβούλιο του Δήμου στο Ρόντελχάϊμ. Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ποντίων στη Φραγκφούρτη και το 1986 ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων στην Ευρώπη.
Πρόκειται δηλαδή για ένα άξιο τέκνο του τόπου μας που δεν ξέχασε την καταγωγή του.
Είναι γνωστοί οι ακατάλυτοι δεσμοί του ΠΑΣΟΚ με τον απόδημο ελληνισμό και στο πρόσωπο του Γιώργου Αμαραντίδη το ΠΑΣΟΚ τιμά αυτή τη σχέση.
Αξίζει, πιστεύω, να τον τιμήσουμε και εμείς, ιδιαίτερα εδώ στη γενέτειρα του».



Από το Blogger.