Header Ads

Εορδαϊκή Δύναμη : Σάρωσε τα μετάλλια στην Κω

Η Εορδαϊκή Δύναμη με την Ελληνική σημαία και τα μετάλλια
Ακόμη και οι πιο ηχηροί χαρακτηρισμοί στέκουν λίγοι για να περιγράψουν τον άθλο που έφερε σε πέρας η ομάδα τουTaekwondo Χρίστου Χριστίδη , Εορδαϊκή Δύναμη.

Με τέσσερις αθλήτριες ο Σύλλογος κατέβηκε στην Κω προκειμένου να λάβει μέρος στο«G1 Greece Open Ranking Tournament Kos I»το αποτέλεσμα; Τέσσερα μετάλλια στις αποσκευές. Και ενώ δεν έχει κοπάσει η επιτυχία αυτή, σε λίγες ημέρες η Γραμματική Χριστίδου αναχωρεί για Τυνησία προκειμένου να λάβει μέρος στο 4 Ιnternational G1 Tunisia taekwondo tournament με σκοπό άλλη μια διεθνή διάκριση. Η αθλήτρια αναχωρεί την Τετάρτη καθώς το τουρνουά ανοίγει την αυλαία του στις 9 του Μάη.

Σε ότι αφορά το G1 Greece Open Ranking Tournament Kos I η Τριανταφυλλιά Σάκου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν η Πολυχρονια Πυριτζαους και η .Ειρήνη Γκανιδου ενώ το χάλκινο μετάλλιο απέσπασε η Γραμματική Χριστίδου.


Το ΔΣ της Εορδαϊκής Δύναμης συγχαίρει προπονητικό τιμ και τους αθλητές και εύχεται καλή επιτυχία στην Γραμματική Χριστιδού.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών ανάμεσα στην Φιλιώ Σάκκου και την Πολυχρονία Πυριτζαους



Ο Χρίστος Χριστίδης με την Ειρήνη Γκανίδου η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα αυτήν την περίοδο



H Γραμματική Χρηστίδου επιδεικνύει το χάλκινο μετάλλιο της



Ποζάρουν στο φακό μια μέρα μετά τον θρίαμβο



Δείτε και τα βίντεο:


Από το Blogger.