Header Ads

Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Μακεδονία: ενημερωτική δράση σε Κοινότητες του ν. Κοζάνης.

Κλιμάκια της Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Μακεδονία με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κουρκούτα Νικόλαο, τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Λορίδα Φαίδωνα και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Σιαμπακίδη Ιωάννη επισκέφθηκαν κοινότητες του νομού Κοζάνης το απόγευμα της Παρασκευής 2 Μαΐου 2014.


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κος. Κουρκούτας Νικόλαος μαζί με άλλους υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους, επισκέφθηκαν τις κοινότητες: Μεταμόρφωση, Ξηρολίμνη. Σκήτη, Ανθότοπος, Σιδερά, Αλωνάκια, Καλαμιά, Λυγερή, Σκαφίδι, Βατερό και Άργιλος. Μοιράστηκαν εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια, το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Μακεδονία και οι συναγωνιστές συζήτησαν με τους κατοίκους διάφορα θέματα που τους απασχολούν. Οι κάτοικοι στα "Καραγιάννια" μας υποδέχτηκαν θερμά, μας δήλωσαν τη στήριξη τους και μας ευχήθηκαν καλό αγώνα. Τους ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε τους αίτημα προκειμένου να βελτιώσουμε την καθημερινότητα τους.

Σε ανάλογο κλίμα έγινε και η ενημερωτική δράση του εταίρου κλιμακίου συναγωνιστών σε κοινότητες του πρώην Δήμου Ελλησπόντου, με επικεφαλής τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Λορίδα Φαίδωνα. Οι συναγωνιστές επισκέφθηκαν τις κοινότητες: Ακρινή, Άγιος Δημήτριος, Ρυάκιο, Πολύμυλος, Κοιλάδα, Καπνοχώρι, Βοσκοχώρι, Τετράλοφος, Δρέπανο και Άγιος Χαράλαμπος. Η υποδοχή που επιφύλαξαν οι κάτοικοι των παραπάνω κοινοτήτων στους συναγωνιστές ήταν συγκινητική, τα καφενεία ήταν κατάμεστα, τα ενημερωτικά φυλλάδια με τις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού μας έγιναν ανάρπαστα και εξαντλήθηκαν μέχρι ενός.

Οι ενημερωτικές δράσεις και εξορμήσεις όλων των υποψηφίων με την Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Μακεδονία, σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας, συνεχίζονται καθημερινά. Οι Δυτικομακεδόνες μας δίνουν κουράγιο με τη στήριξη τους και μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση και δύναμη για να επισκεφθούμε και το πιο απομακρυσμένο χωριό της Περιφέρειας μας.


Από το Blogger.