Header Ads

Πέθανε 23χρονη, θύμα ξυλοδαρμού χρυσαυγίτη


Αναδημοσίευση από το left.gr
Έφυγε και τυπικά χθες από τη ζωή η άτυχη Φαίη Μπάχλα που στις 5 Απριλίου έπεσε θύμα της πρωτοφανούς αγριότητας του 25χρονου άνδρα με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις.


Ο οργανικός της θάνατος επήλθε χθες, Δευτέρα 29 Απριλίου, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η 23χρονη νοσηλευόταν από τις 7 Απριλίου στην ΜΕΘ της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, στην οποία είχε διακομιστεί, με βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις.

Οι γονείς της, μετά το θάνατό της, δώρισαν τους νεφρούς της και το ήπαρ της.

Τι είχε συμβεί

Στις 5 Απριλίου 2013 η Φαίη συναντήθηκε στη Νέα Μάκρη με τον 25χρονο φίλο της, ο οποίος είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, γνωστός στην Ασφάλεια σύμφωνα με πληροφορίες. Μαζί της ήταν η αδελφή της και ένα ακόμη αγόρι. Για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί ο δράστης, άρχισε να την ξυλοκοπεί βάναυσα. Η αδελφή της Φαίης και ο τέταρτος της παρέας δεν αντιδρούν και σήμερα κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία. Ο δε δράστης; Αν και για μικρό χρονικό διάστημα εξαφανίστηκε, όχι πολύ καιρό μετά το περιστατικό επέστρεψε, μέχρι σήμερα όμως δεν έχει συλληφθεί.

Παρότι τα στοιχεία του είναι γνωστά από την πρώτη στιγμή, η Ασφάλεια αρνείται να τα δώσει στη δημοσιότητα, ενώ την ίδια στιγμή λέει πως τον αναζητεί. (Πηγή: koutipandoras.gr)

Ο δράστης φέρεται σε δημοσίευμα του zougla.gr να έχει συμμετάσχει και σε επίθεση, προεκλογικά, σε περίπτερα του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Αγία Παρασκευή.

Απίστευτη ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

Την οποιαδήποτε σχέση με το δράστη (πώς ξέρει ποιος είναι;) αρνείται η Χρυσή Αυγή, η οποία επιπλέον καταδικάζει "κάθε δολοφονική ενέργεια και κάθε πράξη βίας", όταν αυτή δεν έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή!

«Αναφορικά με την ανάρτηση σχετικά με τον τραγικό θάνατο της 23χρονης Φ. Μπάχλα ύστερα από ξυλοδαρμό ενημερώνουμε πως η Χρυσή Αυγή ουδεμία σχέση έχει με το συμβάν και με τον δράστη του εγκλήματος. Καταδικάζουμε την δολοφονική ενέργεια όπως και κάθε πράξη βίας, η οποία ουδεμία σχέση έχει με την Χρυσή Αυγή».

Από το Blogger.