Header Ads

Κοινό Δελτίο τύπου Περιφερειακών Ενώσεων Στρατιωτικών

Λάρισα, 27η Απριλίου 2013
ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα, Σάββατο 27-4-2013, στην πρωτεύουσα και καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου, στη Λάρισα, γεωγραφικά στο κέντρο της Χώρας μας, αλλά και σε σημείο ορόσημο, όπου αρκετές δεκαετίες πριν διαδραματίστηκαν ιστορικά γεγονότα εναντία στην ανέχεια και στην κατήφεια, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπρόσωπων των υφισταμένων Περιφερειακών Ενώσεων των εν ενεργεία Στρατιωτικών.

Η συνάντηση έλαβε χώρα σε ένα πολύ εγκάρδιο και συναδελφικό περιβάλλον και για τα θέματα που συζητήθηκαν υπήρξε ταύτιση απόψεων.
Σκοπός της συνάντησης ήταν:
· Η γνωριμία μεταξύ των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων.
· Η ανταλλαγή απόψεων για την από κοινού δράση και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα μέλη μας.
· Ο συντονισμός και η λήψη απόφασης για την άμεση σύσταση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών ως δευτεροβάθμιο όργανο.
Οι αντιπρόσωποι των Περιφερειακών Ενώσεων μετέφεραν την προσδοκία των συναδέλφων για την ανάσχεση, με κάθε δυνατό και νόμιμο μέσο, των όποιων αρνητικών επιπτώσεων προέκυψαν από την εφαρμογή των μνημονίων, στη ζωή των ιδίων, των οικογενειών τους και κατ’ επέκταση του συνόλου του Ελληνικού λαού.
Ενός λαού που δοκιμάζεται με πρωτόγνωρα για την εποχή μας βάρβαρα μέτρα στα όρια της εξάντλησης, της ανέχειας και της απελπισίας.
Εκφράστηκε από όλους ότι, η δύναμη βρίσκεται στη βούληση του συνόλου και όχι σε ελάχιστες μεμονωμένες ομάδες που προσπαθούν να κερδίσουν πρόσκαιρα προνόμια και οφέλη.
Κοινή δε απόφαση όλων παραμένει η προσήλωση στο σκοπό λειτουργίας των Ενώσεων, όπως αυτός εκφράζεται από τα εγκεκριμένα καταστατικά τους.
Προς αποφυγή διασποράς ψευδών στόχων και διαβολής του χαρακτήρα αυτών, τα Διοικητικά Συμβούλια και τα μέλη των Ενώσεων, θα εργαστούν αδιάκοπα, ενάντια σε αυτούς οι οποίοι πολλές φορές με προσωπείο «ανθρωποκεντρικό» και άλλες φορές αποκαλύπτοντας τον πραγματικό «χωμάτινο» εαυτό τους, εντεταλμένοι από αυτούς που τους διόρισαν, ενεργούν, προκειμένου να πετύχουν αλλότριους στόχους προς το έννομο συμφέρον του τόπου και του λαού που θα έπρεπε να υπηρετούν.

Οι Περιφερειακές Ενώσεις Στρατιωτικών

Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής
Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Πελοποννήσου
Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας
Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου
Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης
Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Από το Blogger.