Header Ads

Αυτές είναι ταχύτερες διαδικτυακές συνδέσεις του κόσμου!

Θυγατρική της Sony προσφέρει στους κατοίκους του Τόκιο και άλλων περιοχών της Ιαπωνίας τις «ταχύτερες οικιακές διαδικτυακές συνδέσεις του κόσμου», οι οποίες προσφέρουν ταχύτητα 2 Gigabit/sec στο κατέβασμα και 1 Gbps στο ανέβασμα.

Ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου So-net, ο οποίος ανήκει στη Sony κατά σχεδόν 60%, προσφέρει τις συνδέσεις οπτικών ινών στην τιμή των 40 περίπου ευρώ το μήνα με διετές συμβόλαιο. Όσοι μάλιστα υποβάλλουν αίτηση online απαλλάσσονται από το τσουχτερό τέλος ενεργοποίησης των 415 ευρώ.

Οι συνδέσεις οπτικής ίνας της So-net, με την ονομασία Nuro, είναι ταχύτερες αλλά και φθηνότερες ακόμα και από το Google Fiber, το δίκτυο οπτικών ινών που προσφέρει πιλοτικά η Google στην περιοχή του Κάνσας. Οι συνδέσεις της Google προσφέρουν ταχύτητα 1 Gbps για 70 δολάρια το μήνα, χωρίς τέλος ενεργοποίησης.

Η υπηρεσία της So-net είναι αρχικά διαθέσιμη για τις περιοχές του Τόκιο, της Σίμπα, του Γκούνμα, του Τοτσίγκι, του Καναγκάβα και του Σαϊτάμα.

Οι χρήστες του Nuro θα εφοδιάζονται με μια «μονάδα οπτικού δικτύου» (ONU) η οποία περιλαμβάνει δύο θύρες Gigabit Ethernet και προσφέρουν ασύρματη δικτύωση στα 450 Mbps.

Newsroom ΔΟΛ
Από το Blogger.