Header Ads

«Ο Καμμένος είναι ο νέος Βουλγαράκης» είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης!

Την περιβόητη ρήση του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό» θυμήθηκε τη Μ. Δευτέρα ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την αντιπαράθεσή του με τον Πάνο Καμμένο και τις καταγγελίες ότι ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έχει σκάφος καταχωρισμένο σε υπεράκτια εταιρεία.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real Fm ο Αδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο «νέο Γιώργο Βουλγαράκη».

Συγκεκριμένα ο βουλευτής της ΝΔ είπε: «Ο Γιώργος Βουλγαράκης είχε περάσει ένα ακίνητο σε οφσόρ εταιρεία και είπε το περίφημο "είναι νόμιμο άρα και ηθικό". Αν η απάντηση του κ. Καμμένου είναι ότι το να έχει σκάφος σε offshore για να γλιτώνει φόρους είναι νόμιμο, συμφωνώ μαζί του. Αν με ρωτάτε όμως αν είναι ηθικό, σας λέω ότι είναι ανήθικο». Και προσέθεσε: «Είναι μάλλον ο νέος Γιώργος Βουλγαράκης εφόσον μας λέει ότι αυτό είναι νόμιμο, μας δίνει την ίδια δικαιολογία που μας έδωσε ο κ. Βουλγαράκης».

Νωρίτερα τη Μ. Δευτέρα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε με δήλωσή του μιλήσει για «λάσπη των χαλκείων της Συγγρού» και είχε εξηγήσει ότι το σκάφος αναψυχής που του αποδίδεται ανήκει στον πατέρα του Ηλία Καμμένο και είναι παροπλισμένο.

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
Από το Blogger.