Header Ads

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κοζάνης στην Έκθεση «Μαγνησία 2013»

Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του ότι, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από ικανοποιητικό αριθμό μελών του, θα συμμετάσχει στην Πανελλήνια Γενική Έκθεση «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2013 - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ» που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 26 Μαΐου 2013 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου στο Πεδίον του Άρεως.


Τιμώμενος κλάδος φέτος είναι τα Τρόφιμα – Ποτά με ιδιαίτερη βαρύτητα στην προβολή των τοπικών προϊόντων κάθε περιοχής, ενώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις σχετικές με τη γαστρονομία.

Η έκθεση αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλίας και γενικότερα της Κεντρικής Ελλάδος. Πρόκειται για έκθεση - θεσμό που δίνει την μοναδική ευκαιρία στις επιχειρήσεις να προβληθούν και παράλληλα να προωθήσουν τα προϊόντα τους στους επισκέπτες του «Επιχειρηματικού Πανοράματος», που προέρχονται απ' όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.


Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην έκθεση, να επικοινωνήσουν και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου (εργάσιμες ημέρες και ώρες, τηλέφωνο 24610 41693, κα Δούσιου).

Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται ότι θα συμμετάσχουν ενιαία σε περίπτερο που θα εκμισθώσει το Επιμελητήριο Κοζάνης, ενώ τα υπόλοιπα έξοδα (μεταφορά προϊόντων, μετάβαση και διαμονή ), θα επιβαρύνουν τους ίδιους.


ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
Από το Blogger.