Header Ads

«Καφρίλα» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (βίντεο)


«Ένα διάσημο πρόσωπο καταφθάνει στην Θεσσαλονίκη.Ο νεότερος Έλληνας σταρ του Hollywood, Zaz! Πλήθος κόσμου βρίσκεται έξω από το ξενοδοχείο που μένει για να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του,να πάρει ένα αυτόγραφο,να τον δει.Φυσικά δεν θα έλειπαν και οι κάμερες.Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα...

O Zaz δεν είναι αληθινός...Δεν υπήρξε ποτέ διάσημος και ποτέ ηθοποιός στο Hollywood. Παρ'ολα αυτά,ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται καθόλου που δεν τον γνωρίζει.

150 άτομα περιμένουν τον Zaz έξω από το Electra Palace.Και ο Zaz κατεβαίνει και η καφρίλα ξεκινά!Κάποιοι μάλιστα παραδέχονται ότι τον γνωρίζουν,κάποιοι άγνωστοι βγαίνουν φωτογραφία,απλώνουν το χέρι τους και ο Zaz τους το υπογράφει (!!).Με λίγα λόγια,ένας χαμός στην άφιξη του Zaz στην Θεσσαλονίκη.

Στο παραπάνω κόλπο χρειάστηκα 2 μπράβους,2 γραμματείς,1 διευθυντή ασφαλείας,έναν μάνατζερ,2 κάμερα μαν και 1 ρεπόρτερ.Φυσικά όλοι αυτοί ήταν φίλοι μου.Επίσης,χρησημοποίησα περίπου 35 άτομα ως "στημένους θεατές" για να τραβήξω κόσμο έξω από το Electra Palace. Eυχαριστώ όλους που με βοήθησαν σε αυτήν την τεράστια καφρίλα που πήρε μέρος στη Θεσσαλονίκη!

Στο τέλος της καφρίλας,δεν ξέραμε πως να αντιδράσουμε.Να γελάσουμε που νόμιζαν ότι ήμουν όντως διάσημος ή να συλλογιστούμε τον επιφανειακό και ψεύτικο κόσμο που υπάρχει;»
Από το Blogger.