Header Ads

Σεμινάρια-εργαστήρια εικαστικών στο πλαίσιο του Εορδαϊκού Καλλιτεχνικού Νοεμβρίου

Η έναρξη του «Εορδαϊκού Καλλιτεχνικού Νοεμβρίου» και συγκεκριμένα του κύκλου «Εικαστικές Πινελιές» στο πλαίσιο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση έγινε την Τετάρτη με το σεμινάριο "Το παιδί στη ζωγραφική του Πικάσο" στο χώρο της ΔΕΣΕΔΑΠ. Το εργαστήριο περιλαμβάνει προσέγγιση της Μοντέρνας Τέχνης με ομιλήτρια τη Μαριάννα Παυλίδου, ζωγράφο, καθηγήτρια εικαστικών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Καθώς ο αριθμός των αιτήσεων των εκπαιδευτικών για την παρακολούθηση του σεμιναρίου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, το σεμινάριο θα γίνει και την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου στις πέντε το απόγευμα στον ίδιο χώρο.


Να σημειωθεί, επίσης, ότι το σεμινάριο των εικαστικών, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 2 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 – 15:00, στο χώρο του εργαστηρίου του 2ου Λυκείου, θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, αλλά στις 17:00 – 20:00 στο χώρο της Δημοτικής Αστυνομίας για λόγους που αφορούν στο ωράριο των εκπαιδευτικών. Πρόκειται για ένα τρίωρο σεμινάριο με τίτλο «Μέθοδος βιωματικής προσέγγισης του έργου τέχνης» με ομιλήτρια τη Μαριάννα Παυλίδου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας και συγκεκριμένα στις 8.15 θα γίνουν τα εγκαίνια της αναδρομικής έκθεσης της Μαριάννας Παυλίδου στη 512 Gallery του Σάββα Βουνοτρυπίδη. Ώρες λειτουργίας 18.00-20.00.
Από το Blogger.