Νεα Πτολεμαιδας

Rss - Νέα ΠτολεμαΐδαςEpikoinonia me Nea PtolemaidasYoutube Nea PtolemaidasTwitter PtolemaidaFacebook Ptolemaida

5/5/14

Εορδαϊκή Δύναμη : Σάρωσε τα μετάλλια στην ΚωΗ Εορδαϊκή Δύναμη με την Ελληνική σημαία και τα μετάλλια
Ακόμη και οι πιο ηχηροί χαρακτηρισμοί στέκουν λίγοι για να περιγράψουν τον άθλο που έφερε σε πέρας η ομάδα τουTaekwondo Χρίστου Χριστίδη , Εορδαϊκή Δύναμη.

Με τέσσερις αθλήτριες ο Σύλλογος κατέβηκε στην Κω προκειμένου να λάβει μέρος στο«G1 Greece Open Ranking Tournament Kos I»το αποτέλεσμα; Τέσσερα μετάλλια στις αποσκευές. Και ενώ δεν έχει κοπάσει η επιτυχία αυτή, σε λίγες ημέρες η Γραμματική Χριστίδου αναχωρεί για Τυνησία προκειμένου να λάβει μέρος στο 4 Ιnternational G1 Tunisia taekwondo tournament με σκοπό άλλη μια διεθνή διάκριση. Η αθλήτρια αναχωρεί την Τετάρτη καθώς το τουρνουά ανοίγει την αυλαία του στις 9 του Μάη.

Σε ότι αφορά το G1 Greece Open Ranking Tournament Kos I η Τριανταφυλλιά Σάκου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν η Πολυχρονια Πυριτζαους και η .Ειρήνη Γκανιδου ενώ το χάλκινο μετάλλιο απέσπασε η Γραμματική Χριστίδου.


Το ΔΣ της Εορδαϊκής Δύναμης συγχαίρει προπονητικό τιμ και τους αθλητές και εύχεται καλή επιτυχία στην Γραμματική Χριστιδού.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών ανάμεσα στην Φιλιώ Σάκκου και την Πολυχρονία ΠυριτζαουςΟ Χρίστος Χριστίδης με την Ειρήνη Γκανίδου η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα αυτήν την περίοδοH Γραμματική Χρηστίδου επιδεικνύει το χάλκινο μετάλλιο τηςΠοζάρουν στο φακό μια μέρα μετά τον θρίαμβοΔείτε και τα βίντεο:Από το Blogger.
-