Header Ads

!ΑΚΥΡΟ! - Επιδοτούμενο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης

Αγαπητοί

Επειδή το mail που λάβατε σήμερα το πρωί από εμας, και αφορούσε σχετικό με το θέμα πρόγραμμα, στάλθηκε εκ παραδρομής και ΔΕΝ ισχύει, παρακαλούμε να ΜΗΝ αναρτήσετε τη σχετική πληροφορία, ή σε περίπτωση που την αναρτήσατε, παρακαλούμε θερμά για την αφαίρεσή της από τον ιστότοπό σας, προς αποφυγή παραπληροφόρησης του αναγνωστικού σας κοινού.

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση
Με εκτίμηση
Χρ. Κούρτης






Ανακοινώνεται ο προγραμματισμός υλοποίησης επιδοτούμενου προγράμματος (2.400 ή 2.700 €) για ανέργους νέους έως 29 ετών, στη Δυτ. Μακεδονία, από Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης.


Στόχος του προγράμματος είναι η επίτευξη μιας δομημένης πορείας εισόδου των άνεργων νέων στην αγορά εργασίας, η οποία θα καταλήγει στην τοποθέτησή τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα διασφαλίζει τις αναγκαίες προϋποθέσεις ένταξης των νέων στην αγορά εργασίας μέσω της απόκτησης και βελτίωσης των γνώσεών τους με παράλληλη θεωρητική κατάρτιση και πρακτική άσκηση σε πραγματικές συνθήκες εργασιακού περιβάλλοντος και προσαρμογή των γνώσεων στις πραγματικές ανάγκες της παραγωγικής διαδικασίας στις θεματικές ενότητες: Αγροτικά, Οικονομία-Διοίκηση, Παιδαγωγικά, Περιβάλλον, Ενέργεια, Μεταποίηση-Εμπόριο, Πολιτισμός-Αθλητισμός-Επικοινωνίες, Τεχνικά-Μεταφορές, Υγεία-Πρόνοια-Κοινωνική Φροντίδα.

Δικαιούχοι της Δράσης είναι όλοι οι Άνεργοι νέοι, πτυχιούχοι ΑΕΙ /ΤΕΙ, απόφοιτοι υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας & μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίοι έχουν γεννηθεί από 1/1/1983 μέχρι 31/12/95, και διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ. Οι προσφερόμενες θέσεις για όλη την περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας είναι συγκεκριμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ενώ η τελική επιλογή θα γίνει με μοριοδότηση.

Η Δράση περιλαμβάνει ολοκληρωμένη δέσμη παρεμβάσεων μέσω χορήγησης voucher για:

Κατάρτιση 80 ώρες (οριζόντιες και εξειδικευμένες δεξιότητες, σε συνδυασμό με καθοδήγηση / εκπαιδευτικό mentoring).
Απασχόληση / Εργασιακή εμπειρία 5 μηνών.

Παροχές:

Σύνολο Επιδοτούμενης Κατάρτισης 2.400€ ή 2.700€
Επίδομα κατάρτισης 5€/ώρα κατάρτισης
Αμοιβή 460€ για κάθε μήνα εκπαιδευτικής πρακτικής άσκησης (για αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ)
Αμοιβή 400€ για κάθε μήνα εκπαιδευτικής πρακτικής άσκησης (για απόφοιτους υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης)
Ιατροφαρμακευτική κάλυψη
Επιπλέον ασφαλιστική κάλυψη έναντι κινδύνου, ατυχήματος κλπ. Για όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής πρακτικής άσκησης.

Για την αποστολή αιτήσεων και άμεση επικοινωνία με τον συνεργάτη του Κ.Ε.Κ. και υπεύθυνο του προγράμματος για τη Δυτ. Μακεδονία, κ. Κούρτη Χρ., στο mail: voucher29dmak@gmail.com, ή στο τηλέφωνο: 6980-114745.

Επίσης, ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ και θέλετε να απασχολήσετε χωρίς καμία επιβάρυνση, εργαζόμενους στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης του προγράμματος, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 6980-114745.
Από το Blogger.