Header Ads

Χιονοδρομικός Όμιλος Πτολεμαΐδας: Εντεκα συνεχής εξορμήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Ο ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ συνεπής στο πρόγραμμα εξορμήσεων – δραστηριοτήτων 2013 έκλεισε τη χειμερινή περίοδο με έντεκα συνεχή εξορμήσεις κάθε Κυριακή από 05/01/2013 έως 17/03/2013 προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου.

Η προσέλευση ήταν αθρόα . Η συμμετοχή των μελών και των οικογενειών τους ήταν καθοριστική για την πλήρη επιτυχία του προγράμματος εκμάθησης σκι.
Ο Χ.Ο.Ο.Π συγχαίρει τα τριάντα δύο παιδιά διαφόρων ηλικιών της ακαδημίας που απάρτιζαν το πρόγραμμα (τέσσερα επίπεδα), για τη συνεχή και δύσκολη, λόγω αντίξοων καιρικών συνθηκών συμμετοχή τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Ο Όμιλος ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών που χάρη στην εμπιστοσύνη προς τον Χ.Ο.Ο.Π και στην δική τους θέληση είχε σαν αποτέλεσμα την αθρόα συμμετοχή παιδιών επίσης, ευχαριστεί τους εκπαιδευτές γυμναστές μέλη του Ομίλου κους Ζάμπρα Μάρκο, Σακελάρη Δημήτρη, Τερζόπουλο Απόστολο, Τερζοπούλου Ναταλία και Χονδροματίδη Λάκη που χάρη στις γνώσεις τους και στην συμμετοχή τους ήταν συντελεστές επιτυχίας.

Τέλος ευχαριστεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που στελέχωσαν την εφορία χιονοδρομίας (πλέον των έντεκα συνεχών εκπαιδευτικών εξορμήσεων).
Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τα οκτακόσια πενήντα άτομα είτε συμμετέχοντας με τα λεωφορεία που μίσθωνε ο Όμιλος κάθε Κυριακή είτε με δικά τους μέσα. Επιστέγασμα της όλης προσπάθειας ήταν και η επιτυχής διήμερη εξόρμηση που πραγματοποιήθηκε με αυτοκίνητα τις 23-24/03/13, στο χιονοδρομικό κέντρο του Mavrovo της FYROM με συμμετοχή 17 χιονοδρόμων που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα άλλο χιονοδρομικό κέντρο.

Ο Όμιλος προσκαλεί όλα τα παιδιά του προγράμματος εκμάθησης σκι 2013 και τις οικογένειές τους την Κυριακή 12/05/2013 στο Καταφύγιο του Ομίλου στο Άσκιο όρος ώστε να το γνωρίσουν και να κάμουν πεζοπορία στην περιοχή, επίσης θα προσφέρει γεύμα στους παρισταμένους.

Τέλος ανανεώνουμε το ραντεβού βάση του προγράμματος δραστηριοτήτων 2013, στην εξόρμηση στο Βόιο ( Βυθός – Σκοτωμένο Νερό ) η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 07/04/2013 ( κοινή εξόρμηση με τον Ορειβατικό Σύλλογο Βελβεντού).

Πληροφορίες στα γραφεία του Ομίλου επί της οδού Μ. Ασίας 20.

Ώρες λειτουργίας 08.30 μμ - 10.00 μμ Τρίτη και Παρασκευή, τηλ. γραφείου 24630 27501.
Από το Blogger.