Header Ads

Καϊλαρίστας: Let’s Do It Ptolemaida!

H Πανελλαδική Εθελοντική Καμπάνια “Let’s do it Greece” μετράει αντίστροφα για την ημέρα πραγματοποίησης της, η οποία είναι στις 14 Απριλίου 2013,οπου ταυτόχρονα όλη η Ελλάδα θα καθαρίζεται από τους πολίτες της.

Πρόκειται για μια Παγκόσμια Εθελοντική Καμπάνια και δεν θα μπορούσε να λείπει από τον κατάλογο των συμμετεχόντων η Ελλάδα.

Οι προετοιμασίες προχωράνε δυναμικά σε κάθε γωνιά της χώρας μας.
Πέρυσι τον Απρίλιο έγινε η αρχή, και σύμφωνα με τα στοιχεία ενεργοποιήθηκαν 20.000 εθελοντές, από 450 φορείς της χώρας, στους 100 δήμους που συμμετείχαν, γεγονός πολύ σημαντικό για τα ελληνικά δεδομένα.
Όπως φαίνεται, σε αυτήν την προσπάθεια, πολύς κόσμος θέλει να βοηθήσει και να προσφέρει κάτι καλύτερο στον τόπο του.

Oι Kailaristas όπως και πέρυσι έτσι και φέτος συμμετέχουν στην πανελλήνια δράση Let s do it Greece 2013.

Σαν δράση για αυτήν την μέρα διαλέξαμε να καθαρίσουμε το Πάρκο γύρο από το Πνευματικό Κέντρο,να το καθαρίσουμε και να το αναδείξουμε όπως αρμόζει σε έναν πνευματικό χωρο.

Θέλοντας όμως να ενώσουμε τις φωνές μας με περισσότερο κόσμο που αγαπάει και ενδιαφέρεται για αυτόν τον τόπο,κάνουμε κάλεσμα σε σχολεια,συλλόγους,κινησεις πολιτών,ομάδες,και σε όσους θέλουν να συμβάλουν μαζί μας.

Η ημερομηνία της κεντρικής κοινής μας δράσης είναι η Κυριακή 14 Απριλίου 2013 στις 10:30 π.μ. με σημείο συνάντησης το πάρκου του Πνευματικού Κέντρου.Σας περιμένουμε όλους για να γνωριστούμε να δράσουμε και να περάσουμε μια όμορφη μέρα.

Το μονο που πρέπει να έχετε μαζί σας είναι γάντια και από μια σακούλα απορριμμάτων,την υπόλοιπη υλικοτεχνική υποστήριξη μας την παρέχει ο Δήμος Εορδαίας που τον ευχαριστούμε για την συμμετοχη του!!!

Let’s Do It Ptolemaida….

Η ομαδα του Lets do it Greece στο Facebook

https://www.facebook.com/groups/315147858525334/

Kαι το επίσημο site για να δείτε όλες τις πληροφορίες και τους φορείς που συμμετέχουν.

http://www.letsdoitgreece.org/
Από το Blogger.