Header Ads

Καστοριά: Με ένα εντυπωσιακό Gala άνοιξε τις πύλες της η 49η Διεθνής Έκθεση Γούνας

gounes kastoria ex

Με τη συμμετοχή 87 γουνοποιητικών επιχειρήσεων από Καστοριά και Σιάτιστα άνοιξε τις πύλες της, σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, η 49η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς, η οποία θα λειτουργεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας μέχρι και το Σάββατο 27 Απριλίου.

Πλήθος εμπορικών επισκεπτών από όλο τον κόσμο βρίσκονται στην Καστοριά σε μια σημαντική έκθεση με τους εκθέτες να παρουσιάζουν τη νέα κολεξιόν για τον χειμώνα 2024-2025.

Αισιόδοξα τα μηνύματα, για το εκθεσιακό γεγονός που προσελκύει εκατοντάδες εμπορικούς αντιπροσώπους από τις σημαντικότερες αγορές γούνας παγκοσμίως.

Νέες συνεργασίες αναμένονται με Αμερική, Κορέα, Ιταλία και Τουρκία. Οι εμπορικοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία ετοίμων ενδυμάτων από γούνα και δέρμα, να προμηθευτούν προϊόντα απευθείας από το μοναδικό παραγωγικό κέντρο του Δυτικού Κόσμου, την Καστοριά.

Στην Έκθεση έχουν προσκληθεί 6.000 εμπορικοί επισκέπτες. Η πρώτη μέρα λειτουργίας της Έκθεσης ξεκίνησε δυναμικά με τους διοργανωτές να κάνουν λόγο για επανεκκίνηση της γούνας μετά από 4 δύσκολα χρόνια, καθώς λόγω του πολέμου έκλεισε η αγορά της Ρωσίας.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.