Header Ads

1ο Περιφερειακό Συνέδριο Καρδιολογίας στην Κοζάνη

ΚΑΡΠΑ

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, η Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος με την υποστήριξη της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης, πραγματοποιεί το 1ο Περιφερειακό Συνέδριο Καρδιολογίας στην Κοζάνη στις 5 και 6 Απριλίου.

Η πρώτη ημέρα των εργασιών ανοίγει στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην ΖΕΠ στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής με ενημέρωση για το κοινό με θέμα «Επίκαιρα θέματα στην Καρδιολογία». Η δεύτερη μέρα του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης και από τις 9 το πρωί θα αναπτυχθούν ιατρικές εισηγήσεις και στρογγυλές τράπεζες από διακεκριμένους καρδιολόγους, οι οποίοι θα αναπτύξουν επίκαιρα θέματα της καρδιολογίας.

Ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του Μαμάτσειου νοσοκομείου Στέλιος Λαμπρόπουλος μίλησε στην ΕΡΤ3 για την διημερίδα. Την πρώτη μέρα θα γίνουν δύο στρογγυλές τράπεζες με τίτλο “Οι γιατροί ενημερώνουν και οι γιατροί απαντούν” ενώ θα γίνει και βράβευση γιατρών, δήλωσε.

Σήμερα θα γίνει επίδειξη ΚΑΡΠΑ προς τους πολίτες από εξειδικευμένους γιατρούς, πρόσθεσε ο Χαράλαμπος Παρίσης , Διευθυντής του Καρδιολογικού τμήματος του 404 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου της Λάρισας.

Ρεπορτάζ Δ. Αμαραντίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.