Header Ads

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς στην Εράτυρα Κοζάνης για την παρουσίαση βιβλίου του «Η δύναμη της ήττας»

Στην αίθουσα εκδηλώσεων Εράτυρας Κοζάνης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Η δύναμη της ήττας» του Μπάνε Πρέλεβιτς.

Ο θρύλος του μπασκετικού ΠΑΟΚ από την περιοχή καταγωγής του προπάππου του μίλησε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος». «Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση, εδώ στο χωριό του προπάππου μου, έρχομαι συχνά, έχω πολλούς φίλους και ο πρόεδρος του χωριού, ο αγαπητός μου φίλος Γιώργος την πρώτη μέρα, που βγήκε το βιβλίο μου έστειλε ένα SMS, στο οποίο έλεγε ότι είθισται ο συγγραφέας να κάνει παρουσίαση του βιβλίου στον τόπο του. Μου πέταξε την… μπάλα και μου είπε ότι εγώ θα αποφασίσω πότε θα έρθω. Έτσι βρεθήκαμε σήμερα εδώ και είχαμε μία ξεχωριστή εμπειρία», σχολίασε αρχικά ο «Τίγρης» του Δικεφάλου του Βορρά.

«Οι ήττες είναι καθημερινότητά μας, όχι μόνο στο μπάσκετ και στον αθλητισμό, σε όλα τα επαγγέλματα. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα, που ακόμα και μέσα στον αγώνα υπάρχουν πολλές ήττες, κάθε λάθος, κάθε άστοχο σουτ είναι μία ήττα, που πρέπει να την ξεπεράσεις για να φτάσεις στον στόχο σου. Έτσι ήρθε και η ιδέα για τον τίτλο του βιβλίου γιατί μέσα από τις δεκαετίες ενασχόλησής μου με τον επαγγελματικό αθλητισμό από τα παιδικά χρόνια μέχρι τα χρόνια, που ήμουν πρόεδρος στον ΠΑΟΚ, οι μεγαλύτερες θετικές αλλαγές και οι στιγμές, που βρήκα τη δύναμη να βελτιωθώ ήταν μετά από μεγάλες απογοητεύσεις και μεγάλες ήττες. Αυτό είναι και το μήνυμα του βιβλίου», πρόσθεσε ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Ρεπορτάζ: Δέσποινα Αμαραντίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.