Header Ads

Κοζάνη: Παραμένει το Ληξιαρχείο Αιανής

435489047_1380781959267045_6661051759401724928_n

Θα παραμείνει εν λειτουργία το Ληξιαρχείο Αιανής -σύμφωνα με πληροφορίες- μετά την ανακλητική απόφαση που εστάλη στο Υπουργείο Εσωτερικών από τον Δήμαρχο Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη.

Αναμένεται επισήμως η ανάκληση της απόφασης για το κλείσιμο του Ληξιαρχείου να κοινοποιηθεί στην Δημοτική Κοινότητα, καθώς, όπως έγινε γνωστό από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, το ανακλητικό έγγραφο έγινε αποδεκτό.

Με ικανοποίηση υποδέχτηκαν την απόφαση για την παραμονή του Ληξιαρχείου, μετά τις έντονες αντιδράσεις, οι Προέδροι και οι κάτοικοι των επτά κοινοτήτων που εξυπηρετούνταν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι είχε προηγηθεί και ερώτηση προς το ΥΠΕΣ για το επικείμενο κλείσιμο του Ληξιαρχείου της Δ.Ε. Αιανής του Δήμου Κοζάνης, όπως και των άλλων δημοτικών ενοτήτων του δήμου, που κατέθεσε το ΚΚΕ και συγκεκριμένα οι βουλευτές του κόμματος Γιάννης Δελής και Λεωνίδας Στολτίδης.

Το θέμα φαίνεται να έχει λήξει όπως επιβεβαιώνει και ο Πρόεδρος της Αιανής Στέργιος Βαβλιάρας, μετά από επικοινωνία που είχε ο ίδιος με την διευθύντρια του αρμοδίου τμήματος στο ΥΠΕΣ.

Χωρίς Αστυνομία και αστυνομικό για 3η εβδομάδα η Αιανή

Ο Πρόεδρος της Αιανής θα έχει σήμερα συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή, όπου και θα ζητήσει απαντήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα σε μια περιοχή, που, όπως αναφέρει ο ίδιος, θα πρέπει να υπάρχει και τουριστική Αστυνομία, λόγω των αρχαιοτήτων στην ιστορική έδρα του Δήμου Κοζάνης την Αιανή.

ΕΡΤ Κοζάνης- Σύνταξη: Δέσποινα Αμαραντίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.