Header Ads

Δ. Μακεδονία: Την ενίσχυση δομών υγείας ανήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης

438231482_1957088848027643_4668829231328427610_n

Ως ένα από τα βασικά νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας χαρακτήρισε το Μποδοσάκειο ο Υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, επισημαίνοντας ότι στόχος του Υπουργείου είναι η ενίσχυση του με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι ήδη έχουν προκηρυχθεί έξι θέσεις ιατρών και αρκετές νοσηλευτικού προσωπικού. Ο κ. Γεωργιάδης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί, τόσο από τη Διοίκηση όσο και από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τα ζητήματα τα οποία αντιμετωπίζει το Μποδοσάκειο νοσοκομείο.

Μάλιστα στις δηλώσεις του ανέφερε ότι θα υπάρξει και η δική του μέριμνα για την δομή υγείας στο Αμύνταιο, όπου λειτουργεί Κέντρο Ιατρικής και Φυσικής Αποκατάστασης, το οποίο θα επισκεφτεί αμέσως μετά. Η επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη θα ολοκληρωθεί στην Φλώρινα, όπου θα βρεθεί αρχικά στην βιομηχανική περιοχή και στη συνέχεια στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο της πόλης.

Διαμαρτυρία έξω απο το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

Έξω από το Μποδοσάκειο νοσοκομείο συνταξιούχοι και μέλη του ΠΑΜΕ με πανό και σημαίες πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας με συνθήματα υπέρ της δωρεάν δημόσιας υγείας.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.