Header Ads

Δυτική Μακεδονία: Συλλήψεις 12 ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

Συλλήψεις 12 ατόμων πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών το τελευταίο εικοσαήμερο από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Σε βάρος τους σχηματίσθηκαν δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε 10 διαφορετικές περιπτώσεις.

Αναλυτικότερα, στην περιοχή της Φλώρινας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, ένας 22χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, συνελήφθησαν, επίσης, ένας 23χρονος αλλοδαπός και ένας 48χρονος, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Στην Πτολεμαΐδα, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, δύο άνδρες ηλικίας 41 και 46 ετών, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης αναμεμειγμένο με καπνό και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Συνελήφθη και ένας 27χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Επιπλέον, συνελήφθησαν και πάλι στην Πτολεμαΐδα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Εορδαίας και του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 26χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα τσιγάρο κάνναβης, αναμεμειγμένο με καπνό, καθώς και ένας ανήλικος, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα τσιγάρο κάνναβης, αναμεμειγμένο με καπνό.

Επιπλέον, στην Καστοριά από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, συνελήφθη ένας 26χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένας 28χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα τσιγάρο κάνναβης.

Στην περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας και του Αστυνομικού Τμήματος Γρεβενών, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 33 και 40 ετών, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης και τρεις πλαστικές κάρτες με υπολείμματα κοκαΐνης, τα οποία κατείχαν από κοινού.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των συλληφθέντων υποβλήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.