Header Ads

Πτολεμαΐδα: O Σπύρος Ιωακειμίδης υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας

[361554] ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 / ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Την απόφαση του να κατέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας στις προσεχείς εκλογές έκανε γνωστή σήμερα ο Πολιτικός Μηχανικός Σπύρος Ιωακειμίδης, καλώντας όλους τους δημοκρατικούς πολίτες στο πλάι του με σκοπό «να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια σύγχρονη και ανεξάρτητη δημοτική Αρχή, χωρίς ιδεοληψίες και μακριά από κομματικού τύπου δεσμεύσεις».

Όπως σημειώνει ο κ. Ιωακειμίδης στην ανακοίνωση του, όραμα του συνδυασμού του αποτελεί η δημιουργία μιας Δημοτικής Αρχής, σύγχρονης και πρωτοπόρας στην καινοτομία, με αναφορά στον πολιτισμό, με προσήλωση, με ολοκληρωμένες προτάσεις, και την βελτίωση ζωής όλων στην πόλη και σε κάθε χωριό. Καταλήγοντας, τονίζει, πως «είναι ξεκάθαρο ότι σε αυτές τις δημοτικές εκλογές θα αναμετρηθούμε με έναν κόσμο της παρέας και του λαϊκισμού που έχει δημιουργηθεί από την τωρινή δημοτική αρχή χωρίς κανονικότητα, χωρίς σοβαρότητα και χωρίς αντίπαλο απέναντι στις σημερινές καταιγιστικές εξελίξεις.

Εμείς θα οδηγήσουμε τις εξελίξεις για την άνθηση του τόπου μας, με συνοδοιπόρο τον κάθε άξιο και ικανό συμπολίτη μας ώστε να βγει «μπροστά» η νέα γενιά ανθρώπων που έχει όραμα και αγωνία για το Δήμο μας».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.