Header Ads

Πτολεμαΐδα: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ο Παναγιώτης Πλακεντάς

ΦΩΤΟ ΠΛΑΚ (1)

Την πρόθεση να διεκδικήσει εκ νέου τον Δήμο Εορδαίας στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου ανακοίνωσε σήμερα ο νυν Δήμαρχος, Παναγιώτης Πλακεντάς, καλώντας σε αυτήν την πορεία συλλογικότητες και φορείς να συστρατευθούν με την Ενωτική Δημοτική παράταξη.

Ο κ. Πλακεντάς επιχείρησε μερική αναδρομή στη δύσκολη τετραετία που παρέρχεται, με αναφορά στα προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, όπως η πανδημία του Κορονοϊού , η Απολιγνιτοποίηση, ενώ ζητήματα, που χρόνιζαν και ταλάνιζαν τον τόπο, επιλύθηκαν, ή δρομολογήθηκε η λύση τους, με αναφορά και στη συνεργασία του με τον Γιάννη Καραβασίλη, τονίζοντας πως «Χτίσαμε με τις πέτρες που μας πέταξαν και κρατήσαμε κόμματα και χρώματα μακριά από το συμφέρον του τόπου».

Σε εκδήλωση που πρόκειται να ανακοινωθεί άμεσα θα γίνει η παρουσίαση του απολογισμού του έργου και δράσεων της δημοτικής αρχής πλήρως , των υποψηφιοτήτων που θα συμμετέχουν στην παράταξη της «Ενωμένης Εορδαίας», καθώς και η προγραμματική συμφωνία για την πενταετία που έρχεται.


ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.