Header Ads

Καστοριά: Επιδότηση των επιχειρήσεων για συμμετοχή στη ΔΕΘ

epimelitirio καστοριας

Τη συμμετοχή όλων των επιχειρηματιών στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τονίζει με ανακοίνωση του το Επιμελητήριο Καστοριάς καλώντας τους να μετέχουν στο stand του Επιμελητηρίου που μαζί με τα λοιπά Επιμελητήρια της χώρας, που θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, περίπτερα 2 και 3, στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στις 9-17 Σεπτεμβρίου 2023.

Όπως επισημαίνει “η επιδότηση για τις επιχειρήσεις της Καστοριάς ανέρχεται σε ποσοστό 85 %. Η οικονομική συμμετοχή των επιχειρήσεων ανέρχεται σε 252 € για 6 τ.μ. πλέον φπα και περιλαμβάνει το κόστος ενοικίασης, προωθητικό υλικό και κατασκευαστικό κόστος περιπτέρου. ( το κόστος τυχόν επιπλέον εξοπλισμού δεν συμπεριλαμβάνεται). Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Καστοριάς που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Παρασκευή 4 Αυγούστου στο Επιμελητήριο Καστοριάς”.
Για περισσότερες διευκρινήσεις και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς τηλ.επικ. 2467028981 και στο email kastcham@otenet.gr

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.