Header Ads

Δ. Μακεδονία: Υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Γιώργος Αμανατίδης

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ-ΝΔ

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, στις εκλογές του Οκτωβρίου, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα 24.7.2023, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Αμανατίδης, «ταράζοντας τα νερά», εν όψει των περιφερειακών εκλογών, στον χώρο του Κυβερνώντος κόμματος, καθώς πριν λίγες ημέρες η νέα ΝΔ είχε ανακοινώσει την εκ νέου στήριξή της, στην υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη, Γιώργου Κασαπίδη.

Σε ανοιχτή επιστολή του προς τους πολίτες, ο κ. Αμανατίδης αναφέρει: «Η μεγάλη εμπιστοσύνη που του δείχνουν καθημερινά και το αίτημα εκατοντάδων πολιτών, από όλο το πολιτικό και γεωγραφικό φάσμα του τόπου, τον ώθησαν να αποδεχθεί τη δημιουργία ενός αυτοδιοικητικού σχήματος που θα αξιοποιεί τη γνώση και την εμπειρία όλων των πολιτών, με έμφαση στη συλλογικότητα και στο αποτέλεσμα, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς». Επισημαίνει ότι «ήταν μια πολύ δύσκολη προσωπική απόφαση και πιθανή υπαναχώρησή του ή συμβιβασμοί θα ήταν ενάντια στις αρχές και στις αξίες με τις οποίες υπηρέτησε τον τόπο όλα αυτά τα χρόνια».

Ωστόσο, τονίζει ο κ. Αμανατίδης «η υποστήριξη και κυρίως η προτροπή των πολιτών δεν του έδινε άλλη επιλογή από το να συμμετέχει σε αυτή τη νέα αυτοδιοικητική προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου». Ο κ. Αμανατίδης δηλώνει ότι «τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, είναι διαθέσιμοι, για συμπόρευση για μια καλύτερη Περιφέρεια με αξιοποίηση όλων των δυνατών πόρων και δυνατοτήτων, με εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που έχουν όρεξη να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια».

 Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, πλέον, Γιώργος Αμανατίδης, δηλώνει σίγουρος ότι «η πρωτοβουλία του αυτή θα συνεισφέρει παραγωγικά και ουσιαστικά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τόπος, αγκαλιάζοντας χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς και μόνο με θετική διάθεση το σύνολο των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας».

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.