Header Ads

Βόιο: Δημοπράτηση της Ανάπλασης του κεντρικού δρόμου Σιάτιστας

σιατιστα

Στη δημοπράτηση του έργου: «Ανάπλαση κεντρικού δρόμου Σιάτιστας», προϋπολογισμού 1.035.000€, προχωρά ο Δήμος Βοΐου, με την υποβολή των προσφορών (μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων -Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) να ολοκληρώνεται στις 7 Αυγούστου 2023.

Το έργο περιλαμβάνει την ανάπλαση και την αποκατάσταση τμήματος του κεντρικού δρόμου της πόλης της Σιάτιστας και των πεζοδρομίων, από την περιοχή του Δημαρχείου έως την περιοχή «Φούρκα» στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου. Κύριος στόχος της υλοποίησης του έργου, σύμφωνα με τον δήμο Βοΐου, είναι η αναβάθμιση της αισθητικής και η αποκατάσταση της λειτουργικότητας της περιοχής.

Η χρηματοδότηση προέρχεται: από έσοδα του Ιδρύματος Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδου με το ποσό των 500.000€ και από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας 2012-2016 με το ποσό των 535.000,00€. Αποτελεί το δεύτερο, από μια σειρά σημαντικών έργων κοινωφελούς χαρακτήρα για την πόλη της Σιάτιστας που θα υλοποιήσει ο Δήμος με συγχρηματοδότηση από το Ίδρυμα Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδου.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.