Header Ads

Τα περίπτερα έκλεισαν αλλά τα Λαδάδικα "αναστέναξαν" - Εικόνες απίστευτου συνωστισμού των θαμώνων

Τι και εάν τα περίπτερα, οι κάβες και τα μίνι μπαρ κλείνουν πλέον στις 12 τα μεσάνυχτα. Το σοβαρό πρόβλημα του συνωστισμού πολιτών που θέλει να διασκεδάσει αδιαφορώντας για την ανάγκη τήρησης αποστάσεων, την εν εξελίξει πανδημία και το γεγονός πως η Ελλάδα βρίσκεται στο ”κόκκινο” σε ό,τι αφορά την εξάπλωση του κορονοϊού, παραμένει και επιμένει. 

Οι εικόνες από το βράδυ του Σαββάτου το επιβεβαιώνουν και όπως φαίνεται το ρολόι δεν χρειάστηκε καν, σε κάποιες περιπτώσεις να δείξει 12 και οι κόσμος να ξεχυθεί από τα κέντρα διασκέδασης στις πλατείες για να ξεπροβάλλουν και πάλι εικόνες συνωστισμού. 

Όπως φαίνεται στα βίντεο που πλαισιώνουν ρεπορτάζ του GRTimes.gr το βράδυ του Σαββάτου ”αναστέναξαν” τα Λαδάδικα με εκατοντάδες θαμώνες να διασκεδάζουν όντας ο ένας πάνω στον άλλο. ”Σερβιτόροι που δεν προλαβαίνουν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες, εργαζόμενοι στην υποδοχή να κουβαλούν συνεχώς νέα σταντ με αποτέλεσμα να στριμώχνονται περισσότεροι και τα κρούσματα… συνεχώς να αυξάνονται το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας”. 

Όπως επισημαίνεται δε ανάλογη κατάσταση παρατηρήθηκε και σε άλλες κεντρικές περιοχές της πόλης, ωστόσο, σε μικρότερο βαθμό ενώ αναφορές για συνωστισμό σε πλατείες αναφέρθηκαν και στην Πλατεία Βαρνάβα όσο και στην Πλατεία Μοναστηριακίου μετά τα μεσάνυχτα. 

Ανησυχία όμως στη Θεσσαλονίκη προκάλεσαν και οι εικόνες από το Θέατρο Γης όπου επίσης επικράτησε με μεγάλο αριθμό θεατών να προσέρχονται για να παρακολουθήσουν παράσταση αλλά και εκεί όπως φάνηκε δεν τηρούνταν οι απαραίτητες αποστάσεις.

 

Το Σαββατόβραδο δε, στη Θεσσαλονίκη συμπληρώθηκε και από τη μεταμεσονύκτια διαμαρτυρία εστιατόρων έξω από τον Λευκό Πύργο. Οι εστιάτορες ζητούν τα καταστήματα να κλείνουν στις 2 τα ξημερώματα αντί για τα μεσάνυχτα. Μάλιστα δεν έλειψε και ένα μικρό γλέντι με τραγούδια και ποντιακό χορό, όπως αναφέρει και φαίνεται και στις φωτογραφίες που Parallaximag.gr.

Πηγές: GRTimes, Parallaximag

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.