Header Ads

Αυτός ο 94χρονος έκανε την Άνιστον να χάσει τον θρόνο της στο Instagram

Θυμάστε που η Τζένιφερ Άνιστον αποφάσισε σχετικά πρόσφατα -τον περασμένο Οκτώβριο- να ενδώσει στον κόσμο του Instagram και απέκτησε 1 εκατομμύριο followers μέσα σε ελάχιστες ώρες; Τότε είχε ανέβεισ τον θρόνο του ανθρώπου που κατάφερε πιο γρήγορα από κάθε άλλον να αποκτήσει 1 εκατομμύριο followers.

Ε, βρέθηκε κάποιος και ξεπέρασε αυτό το ρεκόρ. Ο σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο. Ο Βρετανός τηλεπαρουσιαστής και φυσικός ιστορικός αποφάσισε να κάνει λογαριασμό στο Instagram για να σώσει τον πλανήτη. Για την ώρα κατάφερε να εκθρονίσει την Άνιστον. Ο ο λογαριασμός του βετεράνου ραδιοτηλεοπτικού παραγωγού και φυσιολάτρη έφτασε σε επταψήφιο αριθμό σε τέσσερις ώρες και 44 λεπτά την Πέμπτη, σύμφωνα με το Guinness World Records.   

Τον περασμένο Οκτώβριο, η διάσημη «Ρέιτσελ» από Τα Φιλαράκια, είχε καταρρίψει το συγκεκριμένο ρεκόρ σε πέντε ώρες και 16 λεπτά.  

Η πρώτη ανάρτηση του 94χρονου ήταν ένα βίντεο με εκείνον να λέει: «Τα τελευταία 60 χρόνια έχω εμφανιστεί σε τηλεόραση και ραδιόφωνο αλλά είναι η πρώτη μου φορά στο Instagram. Πήρα την απόφαση για τη νέα αυτή… εξερεύνησή μου, γιατί πιστεύω ότι η ανθρωπότητα έχει σοβαρά προβλήματα».

«Κάνω αυτήν κίνηση και εξερευνώ αυτόν τον καινούργιο τρόπο επικοινωνίας για μένα επειδή, όπως όλοι γνωρίζουμε, ο πλανήτης έχει πρόβλημα. Οι ήπειροι φλέγονται. Οι πάγοι λιώνουν. Οι κοραλλιογενείς ύφαλοι πεθαίνουν. Τα ψάρια εξαφανίζονται από τους ωκεανούς μας. Και η λίστα συνεχίζει. Η διάσωση του πλανήτη είναι πλέον επικοινωνιακή πρόκληση». 

Για την ιστορία σήμερα Σάββατο, ο λογαριασμός του μετρά περίπου 3,8 εκατ. followers. 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.